Avni Aker'de son maç / Kadrolar belli oldu

Trabzonspor, iki hafta sonra hazır olacak Akyazı Stadına gitmeden önce Avni Aker'deki son maçında Antalyaspor'u konuk ediyor.

Avni Aker'de son maç / Kadrolar belli oldu
Avni Aker'de son maç / Kadrolar belli oldu Admin
Advert

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk 10 haftasında Avni Aker'deki son maçına çıkıyor. Efsaneleşen maçlara sahne olan stada veda niteliğindeki karşılaşma saat 20:00'de başlayacak. Alper Ulusoy'un yöneteceği karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak.

Bu maçla iki takım ligde 41. kez karşı karşıya gelecek. Şimdiye kadarki 40 maçta Trabzonspor rakibine 24-7 üstünlük sağladı. 9 maç da berabere bitti. 40 maçta Trabzonspor rakip kaleye 71 gol gönderirken kendi kalesinde ise 40 gol gördü.

Avni Aker'deki maçlar

Bordo Mavili takım, Trabzon'da oynadığı maçlarda, Antalyaspor'a bir kez yenildi. Trabzonspor oynadığı 20 iç saha maçının 13'ünde galip gelirken, 6'sında berabere kalırdı. 1 maç ise Antalyaspor'u galibiyetiyle sonuçlandı. Fırtına bu maçlarda 43 gol atıp 16 gol yedi.

İki takım arasında oynanan maçlardaki en farklı galibiyeti, geçen sezon sahasında oynadığı maçta 7-0 galip gelen Antalyaspor elde etmişti. Bu skor Trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyeti olarak tarihe geçmişti.

Kadrolar

Trabzonspor: Onur, Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Musfata Akbaş, Okay, Onazi, Bero, Mehmet Ekici, Yusuf, N'doye
Teknik Direktör: Ersun Yanal

Antalyaspor: Ferhat, Celutska, Chikc, Diego, Sakıb, Zeki, Charles, Danilo, Motta, Deniz, M'billa
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Trabzonspor Antalyaspor Maç saat kaçta Hangi Kanalda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg