Arkadaşları da şehit oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 15 Ağustos 2015 tarihindeki çatışmada şehit olan Trabzon Çaykaralı komiser Ahmet Çamur'un arkadaşları Mustafa Nohut ve Ahmet Kabukçu da önceki gün Diyarbakır Silvan’da şehit oldular. Özel Harekat Polis Memuru Mustafa Nohut ile Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu, bir ay önce Ankara’dan Diyarbakır’ın Silvan ilçesine geçici görevle gitmişlerdi.

Arkadaşları da şehit oldu
Arkadaşları da şehit oldu Admin
Advert

Diyarbakır’a gitmeden önce Ahmet Çamur’un evine uğrayan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ile Özel Harekat Polis Memuru Mustafa Nohut, Diyarbakır ili Silvan ilçesine gitmeden bir gece önce şehidimiz Ahmet Çamur için aldıkları sandığı vermek için şehidin ailesine uğradılar. Burada Mustafa Nohut ve Ahmet Kabukçu, “Ahmet’in şehitlik makamı inşallah bize de nasip olur.” dediler.

‘ŞEHİTLİK MAKAMI İNŞALLAH BİZE DE NASİP OLUR’

Şehit Ahmet Çamur’un ailesi facebook hesabından Şehit Mustafa Nohut için paylaştığı taziye mesajında, “Sabır Ya Rab sabır! Ahmet müdürüm senin de şehadetin kutlu olsun. Mustafa Nohut’la birlikte Silvan’a gitmeden bir gece önce eve gelmiştiniz. Ahmet’in eşyaları için aldığın sandığı gitmeden vermek istemiştiniz. İkiniz birden ‘Ahmet’in şehitlik makamı inşallah bize de nasip olur’ demiştiniz. Bak Allah dualarınızı kabul etti. Allah ailelerinize ve bize de sabır versin.” dedi.

YENGE SEN ARA BEN HEMEN GELİRİM’

Şehit polislerden Mustafa Nohut, şehit Ahmet Çamur’un ailesinin en büyük destekçilerindendi. İşte o ziyaretlerden birinde Şehit Mustafa Nohut, şehidimiz Ahmet Çamur'un vatana emaneti olan çocukları Elanur, Begüm ve Tuğçe ile birlikte bir fotoğraf çektirmişti. Şehit Polis Memuru Ahmet Çamur’un ailesi Facebook hesabından Mustafa Nohut için paylaştığı taziye mesajında da şu ifadelere yer verdi: “Allah’ım sabır ver, babalarından sonra en büyük destekçilerimizdendi. ‘Yenge sen ara gece-gündüz ben hemen gelirim.’ derdi. Begüm en çok onu severdi. Mekanın cennet olur inşallah, sen de diriler ordusuna katıldın. Şehadetin kutlu olsun. Babalarına bizden selam söyle, seni hiç unutmayacağız Mustafa Nohut.” Şehit Mustafa Nohut (47) Kırıkkale’de, Şehit Özel Harekat Müdürü Ahmet Kabukçu (47) ise Denizli’de toprağa verildi.

Kaynak: günebakış

Ahmet Çamur Şehit
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg