Mehmet Kuğu'dan gazilere ziyaret

Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Kadın Kolları Başkanı Suna Özbayram ve arkadaşları, geçen cumartesi akşamı Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası stat yakınlarında halk arasında Beleştepe adı verilen bölgede meydana gelen saldırıda patlama sonucu yaralanan emniyet mensuplarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Mehmet Kuğu'dan gazilere ziyaret
Mehmet Kuğu'dan gazilere ziyaret Admin
Advert

Ziyaret, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören polisleri ve ailelerini duygulandırdı.  Genç kahramanlar yaralandıklarına üzülmüyor ancak kalleşçe haince yapılan olaya içerleniyorlar. “Keşke düşman belli olsa da kimin ne olduğunu bilsek, orada sadece görevimizi yapıyorduk. Futbol maçına gelip takımlarını destekleyen vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak ve sağ salim evlerine gitmeleri sağlamaya çalışıyorduk. Ancak bu olay sonucu gözümüzün önünde arkadaşlarımız şehit düştüler” diye dert yandılar. “Buraya gelip bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Biz biliyoruz ki 80 milyon bizimle bizlere dua ediyorlar. Biz yine buradan kalkıp yine sokaklara çıkacağız, sizlerin güvenliğinizi sağlayacağız” dediler.

Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu ise “Siz değerli emniyet mensuplarına minnettarız. Şunu iyi bilin ki sizler olmasanız güvenlik güçleri görevi başında olmasa biz rahat yaşayamayız. Vatandaşımıza atılan her kurşun bizim sinemize yaralıyor, canımızı sıkıyor. İnşallah gün gelecek o kahpe kurşun hainlere geri dönecek. Şehit düşen kardeşlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, ailelerine sabır ve metanet dilerim. Siz değerli gazi kardeşlerimize acil şifalar dilerim. Allah bir daha göstermesin, her daim sizlerin emrindeyiz. Sizler bizim başımızın tacısınız” dedi.

Bu olay olmasa 21 Aralık’ta düğünü olacak olan nişanlı polis memuru ileri tarihte gerçekleşecek olan nikâh merasimine Giresun Federasyonunu davet etti. Başkan ve beraberindekiler ise bu davete mutlaka icabet edeceklerini söylediler.

Giresun Federasyonu Beşiktaş Patlama Mehmet Kuğu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg