Estetik ameliyat ölüme götürdü

Özel klinikte burun estetiği olmak isteyen genç ameliyat masasında kaldı.

Estetik ameliyat ölüme götürdü
Estetik ameliyat ölüme götürdü Admin
Advert

Trabzon'da burnuna estetik yaptırmak isteyen 35 yaşındaki Erdinç Y. adlı kişi ameliyat masasında hayatını kaybetti. Genç adamın ölüm haberini alan yakınları kliniğe gelerek, yaşanan olaya isyan etti. 

NARKOZDAN ÇIKAMADI 

Estetik skandallarına bir yenisi eklendi. Trabzon’da estetik olmaya karar veren Erdinç Y., özel bir kliniğe giderek Dr. E.Y. ile anlaştı. Estetik ücretini ödeyen Erdinç Y., dün kliniğe giderek, ameliyat masasına yattı. Narkoz verilerek uyutulan ve bir saati aşkın süren ameliyattan sonra uyandırılmak istenilen Erdinç Y.’nin kalbinin durduğunu fark eden klinik ekibinin yaptığı tüm müdahaleler olumsuz sonuçlandı.

AİLEYE HABER VERİLDİ

Ameliyat masasında hayatını kaybettiği belirlenen Erdinç Y.’nin yakınlarına haber verildi. Bir daha uyanamayan Erdinç Y.’nin yakınları klinikte sinir krizleri geçirdi. Olaya polis ekipleri müdahale etti. Olay yerine ulaşan cumhuriyet savcısı inceleme yaptı. Erdinç Y.’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Erdinç Y.’nin gerçek ölüm nedeni yapıacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi. Sağlık müdürü olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, estetik ameliyatı sırasında hayatını kaybeden gencin yakınlarının İstanbul’dan Trabzon’a hareket ettiği öğrenildi.

Kaynak: günebakış - Enis YILDIRIM

Burun Estetiği Ameliyatı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg