Bu yol olmazsa olmazımızdır!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, şehir içi eskisahil yolunda devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu yol olmazsa olmazımızdır!
Bu yol olmazsa olmazımızdır! Admin
Advert

Vakfıkebir sahil eski Yolu’nun yüklenici firma yetkilileri, söz konusu bölünmüş yolun bir şeridinin tamamlandığı, sadece 5 santimlik yüzey asfaltı kaldığını, yolun deniz tarafında bulunan kısmının elektrik tesisatının yer altına alınma işlemlerinin bittiğini ve trafolara bağlandığını söylediler. Yetkililer, yolun karşı tarafının elektrik tesisatının yer altına alınması çalışmaları hızla devam ettiğini hatırlatarak, ÇORUH EDAŞ yetkililerinin çalışmalarını son hızla sürdürdüklerine dikkat çektiler.

Elektrikle ilgili çalışmaların bitmesinin ardından yolun diğer şeridinin yapılmasına başlanılacağı konusunda yüklenici firma yetkilileri tarafından Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya bilgi verildi. Belediye Başkanı Muhammet Balta konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bugün şehir içi eski sahil yolumuzda devam eden çalışmalarla ilgili olarak ilgili müteahhitle bilgi alışverişinde bulunduk. Bu yol ilçemiz için çok önemli. Bu yolda bugüne kadar bir çok kaza meydana geldi ve birçok insanımız hayatını kaybetti. O vesileyle bu yolun bir önce bitirilmesi için elimizden gelen gayreti bugüne kadar gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Yolun gecikmesinin ana nedeni olan elektrik tellerinin yeraltına alınmasından dolayı bir gecikme oldu. Vatandaşlarımızın biraz daha sabırlı olmalarını, ayrıca yolda seyreden sürücü ve vatandaşlarımızın uyarı levhaları konusunda daha dikkat olmalarını istiyoruz. İnşallah en kısa bitirip hizmete açmak istiyoruz. Bu yol bittiğinde tam bulvar görünümü kazanacak ve ilçeye yeni bir görünüm kazandırmış olacak” diye konuştu.

Kaynak: günebakış - Hasan BAHADIR

Vakfıkebir Eski Sahil Yolu Muhammet Balta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg