Trabzon’un emrinde olacağız

Muhammet Balta:“Vatandaşlarımı zelindeki yetkiyi bizlere devretti ve kullan dedi. Biz de gece gündüz demeden çalışıyoruz." dedi.

Trabzon’un emrinde olacağız
Trabzon’un emrinde olacağız Admin
Advert

AK Parti Vakfıkebir Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Salonu’nda yapıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu: “Vakfıkebir’de çok büyük başarılar elde ettik. Bunda sonra da birlik beraberlik içerisinde bir bütün olarak Vakfıkebir ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

Daha sonra söz alan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise; “2015 yılında neler yaptık; özellikle Büyükşehir ve Vakfıkebir Belediyesi organizesinde 15 mahallemizde 1 milyon 250 bin TL’lik betonlama yol çalışması yaptık. Demirci, Çavuşlu grup yolunu asfaltladık. Caferli grup yolunda 1,5 km’lik bir asfaltlama yol çalışması, Kemaliye, İlyaslı, Düzlük grup yolunda 1,1 km asfalt çalışması, Çamlık Sahil Mahallesi ise 1,1 km’lik bir asfalt çalışması yapık. Bunun yanında Vakfıkebir Belediyesi’nin tamamen kendi imkanlarıyla İller Bankası’ndan temin ettiği kaynaklarla birlikte bu noktada Sayın Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya huzurlarınızda bir kez teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 2 milyon 125 bin TL’lik bir kaynakla birlikte Kemaliye Mahallemizde Körez Mahallemizde ve Cumhuriyet Mahallemizde ciddi bir betonlama çalışması yaptık. Gülbahartun bölünmüş yol çalışması devam ediyor. Folderesi projesinin ihalesini Ocak ayında yapacağız. Yaza da bu projemizi yetiştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Toplantıda son konuşmayı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta yaptı. Balta konuşmasında: “Hem Trabzon’umuzun hem ilçelerine hem de doğup büyüdüğümüz Vakfıkebir ilçemize de layık olduğu hizmetlerin hepsini getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah bizden sonra gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir veya şehirler bırakmak istiyoruz. Biz burada bu çalışmaları yaparken bu millet bize sorumluluk verdi, güç verdi. En önemli şey emanet verdi. Vatandaşlarımız elindeki yetkiyi bizlere devretti ve kullan dedi. Bizde gece gündüz demeden çalışıyoruz, koşuşturuyoruz. Koşmak zorundayız. Bizi sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bütçe görüşmelerinden sonra inşallah daha fazla zaman ayırıp sizlerle beraber olacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca İl Başkanı Yardımcısı Alper Bektaş ile Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım da birer konuşma yaptılar.

Danışma Meclis toplantısında daha sonra başarılı çalışmalarından dolayı mahalle başkanları plaketle ödüllendirildi.

Danışma Meclisi Toplantısına ayrıca il yönetim kurulu üyesi Mehmet Alp, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

Kaynak: günebakış - Hasan BAHADIR

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg