Uğur Bulut için seferberlik...

Trabzonspor taraftarları, bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi imkânı bulunmayan Niğdeli Trabzonsporlu Uğur Bulut için yardım kampanyası başlattı.

Uğur Bulut için seferberlik...
Uğur Bulut için seferberlik... Admin
Advert

 

Trabzonspor taraftarları, bir süredir sağlık sorunları ile boğuşan ve ekonomik sorunlar nedeniyle tedavi imkânı bulunmayan fanatik Trabzonsporlu Niğdeli Uğur Bulut için yardım kampanyası başlattı.

Trabzonsporlu taraftarlar arasında çok sevilen isimlerden olan Uğur Bulut geçmişte bir çok ameliyat geçirmiş, iş yapamaz duruma gelmiş ancak bütün girişimlerine rağmen malulen emeklilik talebi sonuç bulmamıştı.

Ahmet Çubukçu devreye girdi

Niğdeli Uğur Bulut için Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu devreye girdi. Tarsus medical park hastanesi ile temasa geçildi ve ameliyat ücretinde indirime gidildi. Ancak geçmişte ameliyat olmak için krediler çeken Uğur Bulut’un borcu gırtlağa dayandı ve yeni ameliyatın gerçekleşmesi için yardıma ihtiyaç var.

Trabzonspor taraftarları da üzerine düşen görevi yapmak için adeta seferberlik başlatarak Niğdeli Trabzonsporlu Uğur Bulut için yardım kampanyası başlattı ve  sağlığına kavuşturmak için sosyal medyadan örgütlendi. Uğur Bulut yardım destek kampanyası başlatarak hesap numarasını paylaştı ve destek çağrısı yapıldı.

YARDIM VE DESTEKLERİNİZ İÇİN HESAP NUMARASI
Not  : Kendisinin hesapları bloke olduğundan yardımın ulaştırılacağı bilgiler aşağıdaki gibidir

Paşa Demir ( adına )

İBAN NO : TR 72 0011 1000 0000 0059 7214 33
hesab No 59721433.
Şube No. 961.
(Qnb finasbank)

 

Trabzonspor Niğdeli Trabzonsporlu Uğur Bulut Yardım kampanyası Ahmet Çubukçu Medikal Park
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg