Şaban Bülbül'den sulandırma uyarısı

Demiryolu Platform Sözcüsü Şaban Bülbül, önemli açıklamalar yaptı.

Şaban Bülbül'den sulandırma uyarısı
Şaban Bülbül'den sulandırma uyarısı Admin
Advert

Bülbül: Demiryolu ile ilgili yeni güzergâhların dillendirilmeye çalışılması Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesi’ni sulandırmaktır. Bunu Trabzonluların da dillendirmesine üzülüyorum.

MUTLAKA YAPILMALIDIR

Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı ve Demiryolu Platform Sözcüsü Şaban Bülbül, Trabzon-Erzincan demiryolu projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bülbül, “Trabzon-Erzincan demiryolu mutlaka yapılması gerekiyor. Diğer alternatiflerin konuşulması, bunun gündeme taşınması bu projenin sulandırılmasıdır. Bunu, yapılmasına karşı çıkmakla eş değer görüyorum. Özellikle bu tür söylemleri Trabzonluların da dillendirmesine gerçekten üzülüyorum” diye konuştu.

VERİLEN SÖZLER TUTULSUN

Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin yapım tarihinin 2025’e uzamasına da değinen Bülbül, “Yöneticilerimizin bu projeyi bir an önce hayata geçirmek için adım atmalarını bekliyoruz. Kendi vermiş oldukları tarihi gerçekleştirmek için uğraşmalarını istiyoruz. Bizim burada ilk önceliğimiz Trabzon-Erzincan demiryolunun yapılmasıdır. Bunun böyle bilinmesi gerekir. Trabzon’da fikir ayrılığı imajını vermememiz gerekiyor. Birlikteliğimiz parçalanmamalı” dedi.

Kaynak:SON NOKTA

Trabzon Demiryolu Şaban Bülbül
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg