Giresun ilk peşinde

Yeşil-Beyazlılar kupada konuk edeceği Tuzlaspor’u yenerek gruplardaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Giresun ilk peşinde
Giresun ilk peşinde Admin
Advert

Ziraat Türkiye Kupası’nda H Grubu’nda yer alan Giresunspor, bugün TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile kozlarını paylaşacak. Deplasmanda karşılaştığı Kartalspor’u yenerek gruplara kalma başarısı gösteren ve ilk maçında konuk olduğu Antalyaspor’a ise mağlup olan Yeşil-Beyazlılar bugünkü doksan dakikayı kazanarak gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Giresunspor’da eksik oyuncu sayısı yine oldukça fazla. YEŞİL-Beyazlılarda sakatlığı bulunan Onur Cenik, Fatih, Cihan Can, Alaattin forma giyemeyecek isimler. Fevzi’nin ise maçın gidişatına göre sahada olması bekleniyor. Giresun Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00. Malatya Bölgesi hakemlerinden Öner Fırat’ın yöneteceği doksan dakikayı A Spor naklen ekranlara getirecek. Başkan Mustafa Bozbağ; “Maçın büyüğü küçüğü olmaz. Tuzlaspor maçını önemsiyor ve galibiyet bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çotanaklar hafife almıyor

Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, bugün karşılaşacakları TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor’u hafife almadıklarını ifade etti. Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu; “Büyük takım, küçük takım gibi bir şey yoktur. Futbolda hafife almanın bedeli hemen anında sahada kesilir. Biz kimseyi hafife almıyoruz” dedi. Bugünkü doksan dakikayla birlikte beş grup maçı daha oynayacaklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu; “İlk ikiye girme şansımız var. Bakalım gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Alacağımız sonuçlar bizi nereye getirecek göreceğiz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Tuzlaspor maçında beklediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Passolig uygulaması yok

Giresunspor’un bugün sahasında Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmada Passolig uygulaması olmayacak. Bugüne kadar henüz Passolig kartı çıkartmayan sporseverler, Passolig gişelerine giderek tek maçlık bilet alarak karşılaşmayı takip edebilecek. Passoligi olmayan ancak maça gelmek isteyen sporseverlerin uzun süreli passolig gişelerinde beklememesi için erken gelmesi gerekiyor.

Kaynak: günebakış - Ali AKTEN

 
Giresunspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg