Celil Hekimoğlu'ndan Şaşırtan Hamle

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, bugün sosyal medya hesaplarından kamuoyunu şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Celil Hekimoğlu'ndan Şaşırtan Hamle
Celil Hekimoğlu'ndan Şaşırtan Hamle Admin
Advert

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, bugün sosyal medya hesaplarından kamuoyunu şaşırtan bir açıklamada bulundu. Açıklamada “Dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bu yönde bir fikir birliği oluşmuşsa, ki öyle görülüyor, biz buna hayır demeyiz.” diyen Hekimoğlu, son zamanlarda sıkça bahsi geçen “birleşme, bütünleşme” telkinlerine kulak vereceğine dair yeşil ışık yaktı.

Celil Hekimoğlu’nun açıklaması kamuoyunda farklı tepkilere sebep oldu. Kendisini desteklemeye karar vermiş olan çevreler, “Acele davrandı, şansı vardı. Bu çıkış bir geri adım olarak algılanacak, kazanacağından şüpheye düştüğü izlenimi doğuracak” derken bir başka görüş de birlik beraberlik ihtiyacına kayıtsız kalmadığı gerekçesiyle bu tercihi takdir etmek yönünde oldu. Öte yandan bu açıklama üzerine gözler Muharrem Usta’ya çevrildi. Usta’nın buna ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Hekimoğlu’nun açıklaması şöyle:

Başkan adaylığımızı resmen açıkladığımızdan bu yana yaklaşık 1 yıldır ciddi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu yöndeki kararlılığımızdan herhangi bir sapma söz konusu değil. Bunu yaparken camiada oluşan gündeme de gözümüzü ve kulağımızı kapatamayız. Şartları iyi belirlenmiş, dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bu yönde bir fikir birliği oluşmuşsa, ki öyle görülüyor, biz buna hayır demeyiz. Yapılacak özel bir protokolle 3 yıllık görev süremizin ilk 1.5 yılı bizim, ikinci 1.5 yılı da Sayın Muharrem Usta'nın başkanlığında bizlerin de içinde olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Eğer camia da bunu uygun görürse kendi açımızdan herhangi bir sorun söz konusu değil. Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi bizler de göstermeye hazırız.

Gerek ekonomik, gerekse de yönetim oluşumu açısından hazırlıklarımızı son aşamaya getirdik ve saha çalışmalarına devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde ilgi ve destek görüyoruz. Bu bizi hem sevindiriyor hem de umutlandırıyor. Bunun yanı sıra diğer muhtemel aday arkadaşlarımızla birlikte hareket etme dileği konusunda geri dönüşler alıyoruz. Bu temennileri görmezden gelmiyoruz. Zaten seçim sürecindeki temaslarımızı takip edenler gerek eski başkan adayları gerekse de muhtemel adaylığı düşünen isimlerle temaslarımızı görüyor, biliyorlar. O nedenle konuyla ilgili görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı hissettik.

Trabzonspor camiasına saygılarımızla.

 

Trabzonspor Celil Hekimoğlu Muharrem Usta Sebahattin Çakıroğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg