Çaykaralılardan Halep'e...

Trabzon Çaykaralılar Derneği, Halep için düzenlediği yardım kampanyasıyla topladığı malzemeleri Kızılay vasıtasıyla Halep'e gönderdi.

Çaykaralılardan Halep'e...
Çaykaralılardan Halep'e... Admin
Advert

Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan Trabzon Çaykaralılar Derneği, Halep için tertip ettiği yardım kampanyasının sonunda yardım malzemeleriyle doldurduğu TIR’ları Halep’e gönderilmek üzere Kızılay’a teslim etti.

Trabzon Çaykaralılar Derneği, 1300 adet sünger yataktan oluşan yardımı 2 TIR’a yükleyerek dernek merkezi önünde düzenlenen bir törenin ardından Halep’e gönderdi. Dernek Başkanı Yücel Var, bölgede hangi malzemelere ihtiyaç duyulduğunu sorduklarını ve halen en büyük ihtiyacın sünger yatak olduğunu, çünkü yardım gönderilen kitle göçebe pozisyonunda olduğu için yataklarını alıp başka bir bölgeye gitmek zorunda olduklarını öğrendiklerini söylediler. Dernek yönetim kurulunun konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

TÇD Yönetimi olarak söz verdiğimiz her projeyi hayata geçirmemize izin veren Yüce Allah (c.c)'a şükürler olsun. Bu gün tırlarımızı dualarla Türk Kızılayına Halep'e yollanması için teslim ettik.

Başta bu hayra katkısı olan tüm hayırseverlere, TÇD Kadın Kolları yönetimine, TÇD Gençlik Kolları yönetimine ve üyelerimize çok çok teşekkür ederiz. Allah celleşanuhu hayırda bulunan, katkıda bulunan, vesile olan herkesten razı olsun. İnşallah sizlerin desteğiyle daha büyük daha iyi hayırlara vesile oluruz.

Saygılarımızla

TÇD Yönetim Kurulu

 

Trabzon Çaykaralılar Trabzon Çaykaralılar Derneği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg