Yanal ve Usta'dan 41.461 çağrısı

Ersun Yanal, G.Saray derbisi öncesi taraftara seslendi: "Taraftarımız çok sabırlı, bu takımı coşkulu hale onlar getiriyor G.Saray ile oynayacağız. 41 bin 461 diyorum, bu sayıyı buluruz.

Yanal ve Usta'dan 41.461 çağrısı
Yanal ve Usta'dan 41.461 çağrısı Admin
Advert

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 3-1 kazandıkları Akhisar maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yanal, artık G.Saray derbisini düşündüklerini belirterek, "Kombine satışlarında iyi yoldayız, 15 bini geçti. G.Saray derbisi için de 5 bin biletin satıldığı söylendi. Çok güzel bir stadımız var, güzel bir maç olacak. Bizi uzun zamandır yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sabırlı davranıyorlar. Bu takımı coşkulu bir takım haline getirmek onlarla birlikte olur. Derbide de 41 bin 461 diyorum, bu sayıyı bulmalıyız" dedi.

Takım kimlik kazandı

Yanal, Akhisar galibiyeti için de şu yorumu yaptı: "Daha sonra takıma katılan 4 oyuncunun etkisi küçümsenemez. Rodallega da katıldı ve 5. oyuncumuz ile birlikte istediğimiz takım kimliğini ortaya koymaya başladık. N'Doye'nin top tutma özelliğiyle daha iyi oynamaya başladık. Daha henüz istediğimiz düzeyde olgun oynamıyoruz ama her zaman için iyi mücadele ediyoruz. Kimlik kazandık."

Usta'dan rekor çağrısı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, G.Saray derbisi için taraftara çağrıda bulundu. Usta, Twitter hesabından, "Haftaya tarihi rekor kırmaya var mısınız. Hedef 41461" paylaşımında bulundu. Bordo-mavililer, 18 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da sahasında G.Saray'la karşılaşacak..

41461 Akyazı Medicalpark Arena Ersun Yanal Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg