Bir golü 14 Milyon TL

Trabzonspor’un sezon başında Hull City’den 3.2 Milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Dame N’Doye geride kalan haftalarda Süper Lig’de gol kaydına muvaffak olamazken, Türkiye Kupası ilk grup maçında Nazilli Belediyespor’a karşı 1 gol kaydetti.

Bir golü 14 Milyon TL
Bir golü 14 Milyon TL Admin
Advert

Trabzonspor’dan yılda 2.5 Milyon Euro kazanan Dame N’Doye ilk yarının bitmesi ile birlikte 1Milyon 250 bin Euro’yu da hak etmiş olacak. Bonservisine 3.2 Milyon Euro, ilk yarı itibari ile de 1 Milyon 250 Bin Euro’yu cebine indiren Dame N’Doye, Trabzonspor forması altında ise hiçbir varlık gösteremedi. Trabzonspor’a maliyeti ilk yarı itibari ile 14 Milyon Euro olan N’Doye devre arasında gönderilmezse, BordoMavili kulübü zarar ettirmeye devam edecek.

Sefa Umre’ye gitti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Sefa Yılmaz, Umre'ye gitti. Ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı'ndan Medine'ye giden Yılmaz, "Allah'ın evine gidiyoruz. İnşallah Allah kabul eder. Gitmeyenlere tavsiye ediyorum. Herkese gitmeyi nasip eder. Ailemle gidiyorum. Oğlumu da götürüyorum. İnşallah çok güzel günler geçiririz orada. Sağ salim gidip geri döneriz. İlk kez gidiyorum. Kâbe'yi özlüyorum. Kâbe'yi gördüğümde neler hissedeceğimi merak ediyorum" dedi.

Deniz göz doldurdu

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı öncesi disiplinsiz tavırları nedeni ile Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu tarafından kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdüren Deniz Yılmaz’a önceki günkü antrenman öncesi af gelmişti. Başarılı oyuncu uzun bir aranın ardından sonra çıktığı iki antrenmanla takımla birlikte çalışmalara başlarken, antrenmanlardaki hırsı ise dikkatlerden kaçmadı. Formasını özlediğini ifade eden Deniz, “Devre arası öncesi son Kasımpaşa ile son maçımızı oynayacağız. Hocam şans verirse elimden geleni yapacağım” dedi.

Kaynak: günebakış

Dame N'doye Deniz Yılmaz Sefa Yılmaz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg