Muharrem Usta'dan Lucescu Açıklaması

Romanya'da yer bildirimi yaparak hoca konusunda sabır isteyen Başkan Usta'nın Lucescu ile görüştüğü iddia edildi. Türkiye'ye dönen Usta, kendi şirketi için Romanya'da olduğunu belirtti

Muharrem Usta'dan Lucescu Açıklaması
Muharrem Usta'dan Lucescu Açıklaması Admin
Advert

Trabzonspor'da takımı emanet edeceği teknik direktör konusunda görüşmelerini sıklaştıran Başkan Muharrem Usta'ın Romanya'ya gidişi üzerine bordo-mavili kulübü, Mircea Lucescu heyecanı sardı. Lucescu'yu teknik direktör olarak düşünen Başkan Usta, dün Türkiye'ye döndü; ancak Romanya gezisinin aslının başka olduğu ortaya çıktı. 

Sosya medya hesabından Romanya'da yer bildirimi yapan, aynı zamanda “Devre arasında acele yapmamız gereken bir şey yok. Hoca konusunda doğru karar için bin düşünüp bir kez yapmamız lazım. Sabır” tweetini atan Usta'nın bu tutumu, 'Başkan, Romanya'da Lucescu ile görüşüyor' iddialarını gündeme getirdi. 

Türkiye'ye dönüşünde açıklama yapmayan Trabzonspor Başkanı'na telefonla ulaştık. Romanya'ya gidişinin nedeninin sahibi olduğu hastaneler zinciriyle ilgili olduğunu ve toplantının daha önce planlandığını belirten Usta, “Lucescu zaten Ukrayna'da. Kendisiyle daha önce görüşmemiz oldu. Lucescu ile tekrar temasta bulunacağız. Hoca konusunda sabırlı davranıyoruz” dedi.

karadenizinsesi.com.tr

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg