Rize maçına bambaşka bir takım çıkacak

Mas ve Durica sakat, Pereira ve Uğur ise cezalı. Trabzonspor, 4 yıldızından yoksun çıkacağı Rize deplasmanında bambaşka bir savunma kurgusuyla çıkmaya hazırlanıyor. Yanal’ın Rize karşısında geri bölgeyi Zeki, Okay, Medjani ve Mustafa Akbaş ile oluşturmayı planladığı öğrenildi.

Rize maçına bambaşka bir takım çıkacak
Rize maçına bambaşka bir takım çıkacak Admin
Advert

Trabzonspor'da son oynanan Galatasaray karşılaşmasında görev yapan Pereira ve Uğur cezalı olmaları, Mas ve henüz tam anlaşmıyla iyileşmeyen Durica ise sakatlıkları nedeniyle Rizespor maçında sahada olmayacak.

Ersun Yanal’ın bu oyuncuların yokluğunda savunmada Zeki, Okay, Medjani ve Mustafa Akbaş’a görev vermesi bekleniyor. Aytaç’ın da Okay’ın görev bölgesi olan ön liberoda Onazi ile birlikte forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Okay’ı stoperde oynatmayı düşünen Yanal’ın orta alandaki en önemli silahı ise cezalı Yusuf Yazıcı’nın yerinde şans bulacak Metus Bero olacak. Her iki kanatta da başarıyla görev yapabilen Slovak oyuncuyla idmanlarda yakından ilgilenen deneyimli çalıştırıcı, oyuncuyu Onazi ve Aytaç’ın hemen önünde görevlendirerek kanatlara da destek vermesini isteyecek. Yanal’ın kanatlarda Castillo ve Olcay, ileride ise N’Doye ile sahada olması bekleniyor.  

Trabzonspor sakatlar cezalılar Ersun Yanal Rizespor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg