Usta'dan Yanal'a açık çek!

Ocaktaki transfer başarısı sonrası Başkan Usta’dan Ersun Yanal’a açık çek…

Usta'dan Yanal'a açık çek!
Usta'dan Yanal'a açık çek! Admin
Advert

Mali kriterlere rağmen Başkan Muharrem Usta özellikle sponsor desteğiyle gelecek sezon transferi konusunda Yanal’a tam destek veriyor. Usta’nın, tecrübeli teknik adama “Şampiyon takım yapacağız. Bu yolda kimi istiyorsan alacağım” dediği öğrenildi

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’dan Teknik Direktör Ersun Yanal’a transfer için açık çek… Sezon başında yaşanan transfer sürecinin aksine ara transfer döneminde alınan oyunculara bire bir müdahil olan Teknik Direktör Ersun Yanal, transferlerin takıma katkısı ile alkış almıştı. Emmanuel Mas, Joao Pereira ve Olcay Şahan’ın takıma katkısının yanı sıra Carl Madjani’nin başaralı performansı, Hugo Rodallega’nın hücum bölgesine hareketlilik getirmesi gelecek yıl için transferde ipleri tamamen Teknik Direktör Ersun Yanal’ın eline verdi.

Sezon başında scout ekibinin yönlendirmeleri ile alınan oyuncuların beklenen katkıyı ortaya koyamaması nedeniyle bu ekip kısmi olarak lağvedilmişti. Özellikle ikinci yarıda yakalanan başarılı çıkışın ardından Başkan Muharrem Usta’nın Teknik Direktör Ersun Yanal’a, “Şampiyonluk için mücadele edecek bir takım yapacağız. Bu yolda da kimi istiyorsan alacağım. Biz her zaman sana güvendik ve arkanda durduk. Bu duruş birlikte olduğumuz sürece devam edecektir” dediği öğrenildi. Yanal’ın da Başkan Usta’nın güvenine teşekkür ettiği ve “Hep birlikte Trabzonspor’u arzuladığımız hedefe ulaştırmak için çalışacağız” dediği belirtildi.(günebakış)

Trabzonspor Muharrem Usta Ersun Yanal transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg