Gördüğünüz yerden vurun!

Ersun Yanal, öğrencilerine, "Sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Rakibimiz küme düşme hattında ve bu nedenle tüm gücünü ortaya koymaya çalışacaktır. O nedenle hiçbir şekilde hataya yer vermememiz gerekiyor" diye konuştu..

Gördüğünüz yerden vurun!
Gördüğünüz yerden vurun! Admin
Advert

Oyuncularına 'Kaleyi gördüğünüz yerden vurun' talimatını veren Yanal'dan motivasyon konuşması: "Ligin ilk yarısında beklemediğimiz sonuçları alsak da artık önümüzde gidebileceğimiz bir Avrupa arenası var. Burayı istiyorsak her maça final gözüyle bakmalıyız. Size güveniyorum. Maç sonunda kazanan taraf biz olalım ve alacağımız galibiyeti bizi her koşulda destekleyen taraftarımıza armağan edelim."

Sık sık uyardı!

Trabzonspor, Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Ersun Yanal, oyuncularını sık sık uyararak, özellikle hakemle olan diyaloglara dikkat edilmesi hususu üzerinde durdu. Bu güzel gidişatın bozulmasını istemeyen başarılı hoca, "Kart cezaları nedeniyle 3 önemli oyuncumuzdan yoksun kaldık. Kazanan kadroyu mecburi olarak bozacağız. Ancak alternatif oyuncularımızla da kazanacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı..

Trabzonspor Ersun Yanal
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg