Milli takım kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın Makedonya ve Kosova maçları için aday kadrosu açıklandı. Hiç A Milli olmamış Yusuf Yazıcı, Emre Akbaba ve Altınordu'nun 17 yaşındaki kalecisi Berke Özer de 30 kişilik kadroda yer buldu.

Milli takım kadrosu açıklandı
Milli takım kadrosu açıklandı Admin
Advert

A Milli Takımımızın 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel maçın ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım, 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Makedonya karşılaşması için 4 Haziran'da saat 14.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Üsküp'e hareket edecek ve Skopje Marriott Hotel'de kampa girecek A Milliler, aynı gün 18.30'da II. Filip Arena'da son çalışmasını yapacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler yer alıyor:

KALECİLER: Volkan Babacan /Başakşehir), Harun Tekin (Bursaspor), Berke Özer (Altınordu)

SAVUNMA: Gökhan Gönül, Caner Erkin (Beşiktaş), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık, Semih Kaya (Galatasaray), Kaan Ayhan (F.Düsseldorf), Çağlar Söyüncü (Freiburg)

ORTA SAHA: Ozan Tufan, Volkan Şen (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (M.Başakşehir) Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (A.Alanyaspor), Arda Turan (Barcelona), Emre Mor (B.Dortmund), Emre Çolak (Deportivo)

FORVET: Cenk Tosun (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Enes Ünal (Villarreal), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Trabzonspor milli takım Yusuf Yazıcı Olcay Şahan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg