Yeni formalar görücüye çıktı

Trabzonspor, resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yeni sezon formalarının görsellerini paylaştı.

Yeni formalar görücüye çıktı
Yeni formalar görücüye çıktı Admin
Advert

Trabzonspor önümüzdeki sezonu formalarının hazır olduğunu açıkladı. Fırtına ligin son maçında Bursaspor karşısında da yeni formayla mücadele edecek. Ligin sona ermesinin ardından yeni formalar TS club'lerden satışa sunulacak.

Formalar hakkında kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"2017-18 sezonu formalarımız hazır. İlk defa ligin bitimiyle beraber, yeni sezon formalarımız da TS Club mağazalarımızdaki yerini alacak. Ekibimizin 2017-18 sezonunda giyeceği beyaz forma Haziran ayının ortasında satışa sunulacak. Parçalı Haziran sonu, çubuklu formaların satışına ise Temmuz’un ikinci haftası başlanacak.

2017-18 sezonu itibarıyla göğsünde QNB Finansbank reklamı yer alan beyaz formamız, göğüs altındaki çarpıcı üçgen motifleri ile dikkat çekiyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor.

Kaptanımız Onur Kıvrak, sahaya çıkacakları yeni sezon forması için şunları söyledi: “Sezonun son maçında ‘yeni sezon forması’ giyecek olmamız takım olarak bizlerde çok farklı duygular uyandırıyor. Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi. Biz ilk olarak bu beyaz formaya ter akıtacağız. Ne güzel; bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç yapmak için…’’

Takımımızın ilk defa Bursaspor karşısında giyeceği beyaz formaları, Pazartesi gününden itibaren TS Club mağazalarında bulabilirsiniz."

 

Trabzonspor forma
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg