Oflu gaziye onursal üyelik

Bahçelievler Trabzonlular Derneği, Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan ve uzun süre yaşam savaşı veren Oflu komiser Şenol Kaptanoğlu'nu onursal üyesi yaptı.

Oflu gaziye onursal üyelik
Oflu gaziye onursal üyelik Admin
Advert

10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı gerçekleşen terör saldırısında ağır yaralanarak yaklaşık altı ay yoğun bakımda yaşam savaşı verdikten sonra sağlığına kavuşan komiser Şenol Kaptanoğlu, hastanede yattığı süre boyunca kendisini hiç yalnız bırakmayan ve defalarca ziyaretine gelen Bahçelievler Trabzonlular Derneği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Selami Aykut ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Oflu hemşehrimiz olan Şenol Kaptanoğlu’in ziyaretinden dolayı son derece memnun olarak kendisini derneğin onursal üyesi yaptılar.

Başkan Selami Aykut, dernekte gerçekleşen ziyarette Şenol Kaptanoğlu’nu hazır bulunanlara takdim ettikten sonra sözü gazi hemşehrimize verdi. Şenol Kaptanoğlu da duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti.

Şehitlik her kula nasip olmaz

“Patlamada yaralandık, ancak Allah’ımıza hamdolsun ayağa kalktık. Arayıp sordukları ve yüksek bir ilgi gösterdikleri için bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Biz Trabzonlu ve Karadenizli olarak ‘Vatan sevgisi imandandır’ sözüne istinaden ve başımıza her şeyin gelebileceğini düşünerek bu göreve talip olduk. Maddi bir kaygıyla bu işi yapmıyoruz. Allah da bize gazilik gibi bir madalyayı nasip etti. Şehit olmak tabii ki her kula nasip olmuyor ama gazilik de güzel bir mertebe. Buradan verdiğim mesajımın ulaştığı bütün hemşehrilerimize selam ve sevgilerimizi iletiyorum."

Beşiktaş patlaması Şenol Kaptanoğlu Trabzon Of Bahçelievler Trabzonlular Derneği Selami Aykut
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg