Örnek işbirliği

Şehr-i TRABZON Dergisi ile Family Dental Clinic arasında varılan anlaşmaya göre, dergi abonelerinden her ay belirlenecek 40 kişinin diş temizliği ve muayenesi ücretsiz yapılacak.

Örnek işbirliği
Örnek işbirliği Admin
Advert

Family Dental Clinic adına açıklama yapan firma yetkilisi Emrah Keskin, “Toplumumuzun ciddi bir diş sağlığı problemi olduğu bilinen bir gerçek. Üstelik diş hastalıkları başta kalp rahatsızlığı olmak üzere birçok hastalıkların da tetikleyicisidir. Erken teşhis ve tedavi bu yüzden çok önemlidir. Fakat diş sağlığına yeterli önem ve hassasiyet ne yazık ki gösterilmiyor. Bunun çeşitli sebepleri var. Bu sebeplerin bir tanesi de muayenenin ücretli olduğu bilgisi. Bu bilgi doğru değildir. Biz de Şehr-i TRABZON abonelerine muayenenin yanında diş temizliğini de ücretsiz yapıyoruz” dedi.

Şehr-i TRABZON adına konuşan Bülent Şirin de şu açıklamalarda bulundu. “Emrah Keskin uzun yıllardır tanıdığım ve girişimci ruha sahip Trabzonlu değerli bir hemşehrimizdir. Böyle güzel ve faydalı bir iş birliği teklifinde bulununca biz de seve seve kabul ettik. Önümüzdeki dönemlerde bütün abonelerimizin bu hizmetten istifade etmesini istiyoruz. Her ay tespit ettiğimiz abonelerimizle kliniğin irtibatını biz sağlayacağız, sürecin sonraki kısmını klinik yetkilileri takip edecek

Kampanya Nisan ayında başlayacak ve hizmetten yararlanma hakkı kazanan abonelerin listesi derginin Mart sayısında ilan edilecek.

 

Şehr-i TRABZON Family Dental Clinic Emrah Keskin Bülent Şirin Kampanya
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg