İstanbul'daki Trabzon medyası buluştu

İstanbul’da yıllardır Trabzon ve Karadeniz gazeteciliği yapan isimler, Abdullah Gözaydın’ın evinde bir öğle yemeğinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

İstanbul'daki Trabzon medyası buluştu
İstanbul'daki Trabzon medyası buluştu Admin
Advert

Toplantıya Zeki Gökçe, Ökkeş Bölükbaşı, Dursun Ali Yılmaz ve Bülent Şirin katıldılar. Mazeretleri dolayısıyla katılamayan Aytekin Akay ve Sadullah Dervişoğlu ise alınacak kararlara saygılı olacaklarını ve uyacaklarını beyan ettiler.

Tecrübeli gazeteci Abdullah Gözaydın’ın misafirlerini mükemmel bir ev sahipliği göstererek ağırladığı toplantıda, İstanbul’da faaliyet gösteren Karadeniz medyasının görev ve sorumlulukları, özellikle dernekler olmak üzere hedef kitlenin Karadeniz medyasına bakış açılarındaki doğrular ve yanlışlar ile medya organlarının bu konularda nasıl daha etkili ve yararlı olabileceği benzeri konular enine boyuna tartışıldı.

Toplantıya katılanlar, bugüne kadar kendi aralarında işbirliği ve yardımlaşma konularında yeterli derecede aktif olamadıkları özeleştirisinde de bulunarak, önümüzdeki dönemlerde ortak gündem söz konusu olduğunda seslerini birleştirerek problemlerin çözümünde daha faydalı olabileceklerine ve bu konuda ciddi çalışmalar yapacaklarına dair görüş birliğine vardılar.

Toplantının çok yararlı geçtiği fikrinde olan katılımcılar, daha sık toplanarak bu yararı artırmak gerektiği kanaatinde de birleştiler.

Abdullah Gözaydın Ökkeş Bölükbaşı Dursun Ali Yılmaz Zeki Gökçe
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg