Yönetimin Ünal Karaman kararı...

Karadeniz’den günebakış gazetesinde bugün çıkan Nurgül Günaydın’ın haberine göre, Ünal Karaman yönetime görevi bırakabileceğini söyledi.

Yönetimin Ünal Karaman kararı...
Yönetimin Ünal Karaman kararı... Admin
Advert


Karadeniz’den günebakış gazetesinde bugün çıkan Nurgül Günaydın imzalı habere göre Ünal Karaman yönetime görevi bırakabileceğini söyledi. Ancak yönetim kabul etmeyerek şimdilik devam kararı aldı.

Bordo-mavililerde Malatya yenilgisi sonrasında havaalanında Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler ‘kriz zirvesi’ yaparken, bu olağanüstü toplantıya sonradan Teknik Direktör Ünal Karaman da katıldı. 5-0’lık yenilgi nedeniyle şok yaşanan bordo-mavililerde Ağaoğlu ve yöneticilerin ağır skorun faturası konusunda Karaman’ı masaya yatırdıkları ve devam edip etmeme konusunda fikir alış verişinde bulundukları belirtildi.

Bırakabilirim

Zirveye sonradan katılan Karaman ise Ağaoğlu’na, “Üzgünüm. Bu sonuç kabul edilemez. Eğer biri bedel ödeyecekse, ben öderim. İsterseniz bırakabilirim” diyerek yaşanan krizde yönetimi rahatlatma yönünde hamle yaptı.  Ancak önce Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu daha sonra Başkan Ağaoğlu, görevi bırakan Karaman’a, “Hayır hocam. Şimdilik böyle bir karar doğru olmaz. Biraz bekleyelim. Sonra durum değerlendirmesi yaparız” dediği belirtildi.

Fenerbahçe maçından sonra

Ağaoğlu ise sıcağı sıcağına karar vermenin doğru olmadığını Milli arada her şeyi masaya yatırarak yol haritasını karar verme yönünde görüş belirtilirken, çoğu yöneticilerin Fenerbahçe maçını bekleyip, sonra alınacaksa radikal karar alma fikrini seslendirdiği öğrenildi. Trabzonspor’da Karaman bir anlamda Malatya maçı sonrası gidip gelirken, Fenerbahçe maçında alınabilecek kötü sonuçta ise Karaman ile yolların ayrılacağı belirtildi.

 

Trabzonspor Ünal Karaman istifa Ahmet Ağaoğlu Hayrettin Hacısalihoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg