Topuklu Ayakkabı Fiyatları

Topuklu ayakkabılar, geçmişten bugüne kadınların asla vazgeçemediği bir ayakkabı stili olmuştur.

Topuklu Ayakkabı Fiyatları
Topuklu Ayakkabı Fiyatları Admin
Advert

Topuklu ayakkabılar, geçmişten bugüne kadınların asla vazgeçemediği bir ayakkabı stili olmuştur. Öyle ki; gün geçtikçe kendini daha çok geliştirerek farklı modellere bürünmüştür. Bu gelişim özellikle topuk kısmında ve estetik görünümünde meydana gelmiştir. Tabi bu estetik görünümün temellerini atan ilk kişi de Leonardo Da Vinci’dir. 

Topuklu ayakkabı topuğu ökçesine oranla yüksekte kalan ve yürürken çeşitli sesler çıkaran bir ayakkabı türüdür. Stiletto, abiye, dolgu topuk, kalın topuk, platform gibi çeşitleri bulunmaktadır. Ayrıca bot ve çizme türü ayakkabı modelleri tasarlanarak topuklu bot, topuklu terlik, topuklu çizme de üretilmektedir. Topuklu ayakkabı, görünüm bakımından desenli, taşlı, sade, pimli, kadife gibi türlerde bulunur. Tabi topuklu ayakkabının estetik görünüme ek olarak süet olması yani deriyi acıtmaması gerekiyor. Topuklu ayakkabıların süet olması bayanların daha rahat olabilmesini sağlar.

Topuklu Ayakkabı Modelleri

Giydiğiniz kıyafeti ön plana çıkaran topuklu ayakkabılar, size en zarif görünümü vererek şık olmanın avantajlarını sunuyor. https://www.sofiabaldi.com/bayan-topuklu-ayakkabi adresine ulaşarak ayağınıza en çok yakışan topuklu ayakkabı ürünlerini inceleyebilirsiniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg