Ahmet Kılıç: Ancak büyük düşünürsek iktidar oluruz

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı Ahmet Kılıç, bugün Üsküdar’da bir basın toplantısıyla seçim çalışmalarını başlattı.

Ahmet Kılıç: Ancak büyük düşünürsek iktidar oluruz
Ahmet Kılıç: Ancak büyük düşünürsek iktidar oluruz Admin
Advert

Program Ahmet Kılıç’ın partililerle birlikte Şemsipaşa’daki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından topluca CHP Üsküdar İlçe Merkezi’ne geçildi ve basın toplantısı gerçekleştirildi. CHP Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, CHP Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Nuray Kılıç, CHP Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sedat Epli, CHP İl Başkan yardımcıları ve belediye başkan aday adaylarının katıldığı toplantıda önce aday adayları kısa birer konuşma yaparak, Üsküdar’ın içinden bir aday çıkmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Üsküdar Belediyesi’ne CHP bayrağını dikmeyi hedeflediklerini ifade eden adaylar, 25 yıllık hasreti bitirmek için hep birlikte çalışma sözü verdiler.

Daha sonra kürsüye gelen CHP Üsküdar  Belediye Başkan adayı Ahmet Kılıç sözlerine aday olarak atanmasında rolü olan başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere herkese teşekkür ederek başladı.

Kılıç, sık sık salonu dolduran dinleyicilerin alkışlarıyla kesilen konuşmasında daha sonra özetle şunları söyledi.

İlçede başkanlık (iktidar) sizde olmadıktan sonra...

“Örnek bir süreç yaşadık, bir kurumda iç yarış nasıl olur herkese gösterdik. Burada tam 100 gün önce, 20 Ekim’de ‘Bir olacağız, biz olacağız” demiştim. Bunu başardık ve bugünü örgütle beraber yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bunu devam ettirebilirsek bu inançla beraber Üsküdar Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğimize inanıyorum. Meclis üyesi adayı arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Ben 10 yıldır Üsküdar Belediyesi’nde meclis üyeliği yapıyorum. Başkanlık sizde olmadıktan sonra her şey boş. Oraya başınız önde giriyorsunuz, başınız önde çıkıyorsunuz. Biz herkesi bu durumdan kurtaracağız. Lütfen kimse ‘Ben ne olacağım?’ derdine düşmesin. Seçimi aldığımız takdirde –ki alacağız- hiç kimse boş kalmayacak, herkesin bir görevi olacak. Kimse küçük hesapların peşinde olmasın. Büyük düşünürsek ancak iktidar oluruz. Önümüzdeki zorlu süreçte hiçbir arkadaşımın davet beklememesini rica ediyorum. Herkes el verecek. Bir önceki dönemde İhsan Özkes aday olarak açıklandığında ben gece 24.oo’te afiş asıyordum. Böyle çalışırsak başarırız”

İYİ Parti’yle ittifak sinyali

Daha sonra basın mensuplarının sorularını alan Ahmet Kılıç, gelen sorular üzerine projelerini daha sonra açıklayacaklarını, İYİ Parti ile ittifak konusunun henüz netleşmediğini ve yarın (çarşamba) kendileriyle görüşeceklerini söyledi.

Ahmet Kılıç Üsküdar CHP adayı Trabzon Maçka
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg