İsmail Erdem Ataşehir’de Trabzonlularla buluştu

Ataşehir Trabzonlular Derneği, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem’i ağırladı.

İsmail Erdem Ataşehir’de Trabzonlularla buluştu
İsmail Erdem Ataşehir’de Trabzonlularla buluştu Admin
Advert

Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Maçka Belediye Başkanı ve AK Parti Maçka Belediye Başkan adayı Koray Koçhan ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan olmak üzere çok sayıda Trabzonlu siyasetçi, sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve iş adamı katıldı. Toplantının sürpriz misafiri ise Sırbistan Futbol Federasyonu eski başkanı Nebojsa Lekovic idi. Sıkı bir Trabzonspor taraftarı ve takipçisi olduğu bildirilen Lekovic de tercümanı vasıtasıyla konuşmaları ilgiyle dinledi.

Sunumları derneğin ve AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın kurucularından, aynı zamanda AK Parti ‘de halen İlçe meclisi üyesi ve aday adayı olan Haluk Sadıkoğlu’nun yaptığı toplantıda, dernek başkanı Namık Sürmen ve Koray Koçhan’ın kısa birer selamlama konuşmasının ardından İsmail Erdem söz aldı.

İki dönemdir Sancaktepe Belediye Başkanı olan ve bu dönem AK Parti’nin Ataşehir’den aday gösterdiği İsmail Erdem, 1976’dan 2009’a kadar ikamet ettiği Ataşehir’i ve dolayısıyla sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi ve konuşmasında da bunu gösterdi. Ataşehir’in sorunlarını mahalle adları vererek sayan ve geride kalan 10 yılda Sancaktepe’de gerçekleştirdikleri değişim ve dönüşümü anlatarak Ataşehir’le kıyaslamalar yapan Erdem, Ataşehir’in özellikle imar konusunda içler acısı bir durumda olduğunu vurguladı.

Ayrıntılı konuşmasında Ataşehir’in sadece gökdelenlerin bulunduğu bölgeden ibaret olmadığını ve Ataşehir’de hâlâ bir hemşehrilik bilinci oluşmadığını, ancak 10 yıl önce ilçe olan Sancaktepe’de bunun gerçekleştiğini kaydetti.

Trabzonspor’u da unutmadı

Sivas kökenli olan İsmail Erdem, konuşmasının son bölümünde Trabzonspor’a yarın oynayacağı Ankaragücü maçında başarılar diledi ve  “Geçen hafta size bir puan verdik” diye takılarak “Trabzonspor özellikle 70’li yıllardaki başarılarıyla Anadolu takımlarının özgüven kazanmasını sağlamıştır, onlara öncülük etmiştir. Bugün Anadolu takımları İstanbul’a gelip güçlü rakiplerini yenebiliyorsa bunda Trabzonspor’un büyük payı vardır” dedi.

Ataşehir Trabzonlular Derneği Koray Koçhan İsmail Erdem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg