Of Anadolu İmam Hatip’ten KTÜ Gezisi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri, okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi ve birimlerini ziyaret etti.

Of Anadolu İmam Hatip’ten KTÜ Gezisi
Of Anadolu İmam Hatip’ten KTÜ Gezisi Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Üniversite sınavına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerin, üniversite ortamını görmek ve tercihler konusunda bilgi almak amacıyla düzenlenen KTÜ gezisi programına, Of Anadolu İmam Hatip Lisesinden 70 öğrenci,  Müdür Yardımcıları Hızır Başaran, Adnan Karaismailoğlu ve Öğretmenleri Nuriye Ak ve Bülent Ay ile birlikte katıldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Enformasyon Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen gezi programı kapsamında, Sürmene Abdullah Kanca MYO, Fatih Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi ziyaret edildi. Ziyaret edilen akademik birimlerin yetkilileri tarafından öğrencilere birimler hakkında bilgi verildi. Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, gezinin üniversite sınavı sonrasında tercihleri hakkında kendileri için çok faydalı olduğunu ifade ettiler. Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül ise, KTÜ gezisi için başta üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal olmak üzere, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Akdeniz, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ Enformasyon Müdürü Tülay Bak, Okul Aile Birliği Yönetimine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Belediye Başkanlığına teşekkür etti. Okul Müdürü Sedat Gül, “320 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü ve 30 öğretmenin görev yaptığı Of Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, okulumuzun eğitim ve başarı seviyesinin yükseltilmesi için akademik ve sosyal etkinliklere devam edeceğiz. Bu kapsamda 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 13:30’da, Okulumuzun konferans salonunda, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ünal Şahin tarafından "Sigara ve Gençlik" konulu konferans sunulacaktır. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve başarılı olmaları için okul idarecileri, öğretmen arkadaşlarımız ve okul aile birliği olarak gayret sarf etmekteyiz.” Dedi.

Haber: Ali Rıza Köroğlu

Trabzon Of İmam Hatip Lisesi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg