Usta hem teselli etti hem uyardı!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Konyaspor maçı dönüşü uçakta futbolculara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan, futbolcuları hem teselli etti hem de tatlı sert bir dille uyardı.

Usta hem teselli etti hem uyardı!
Usta hem teselli etti hem uyardı! Admin
Advert

İşte Muharrem Usta’nın uçaktaki açıklamaları:

Bütün takımlar bazen çok zor süreçlerden geçerler. Biz de öyle bir süreçten geçiyoruz. Bugün önemli bir maçtı, kazanılır, kaybedilir. Kaybettik. Kaybettiğimiz için buradan kimsenin üzülerek gitmesini istemiyorum.

Kim ne derse desin, bu takımın başında Hami hoca var. Bu takımın içinde sizler varsınız, cezalılar var, sakatlar var. Ben de bu takımın başındayım. Kimse başını önüne eğmeyecek. Ben teknik ekibin arkasındayım. Onlar da sizin arkanızda.

Biz bir aileyiz ama küçük bir eleştirim var. Bugün en iyi mücadelelerden birisi oldu ama bir tek şeye üzüldüm, bu hafta bu ortadan kalkmalı. Benim her şeyi fark ettiğimi siz bilirsiniz. Aile içinde arkadaşlığın iyi olmamasını kabul etmiyorum.

Başkanınız olarak söylüyorum. Bu maçta pozitif işaretler aldık. Arkadaşlık ortamının olmadığı yerde üzülmek istemiyorum. Kimin arasında ne varsa var, hiç kimsenin zerre kadar aile içindeki arkadaşlığı zedeleyecek bir şeyini görmek istemiyorum.

Üç tane kritik maça çıkıyoruz. Gülmeyen yüz, arkadaşına uzanmayan bir el, el ele, sırt sırta veremeyen bir takım olmayacağız bundan sonra. Sadece sizden bunu istiyorum. Buradan bu konuda herkesten söz almış olarak ayrılmak istiyorum.

Kim ne derse desin, biz yolumuza devam ediyoruz. Bu takım ayağa kalkacak, hiç endişeniz olmasın. Gidin bu gece rahat rahat uyuyun ama bir kez daha söylüyorum, bir tek şey istiyorum. Bundan sonra birinci sınıf dostluğun olduğu, her bir oyuncunun elini uzattığı, teknik kadronun oyunculara, oyuncuların teknik kadroya, başkanın size, sizin başkana müthiş bir arkadaşlık ortamı istiyorum. Eksiğimiz budur. Artık şu dakikadan itibaren bunu yok sayıyorum. Beni lütfen bu konuda bir daha konuşturmak zorunda bırakmayın. Hadi şimdi herkes gitsin, rahatça uyusun. Bizim artık kritik haftalarımız geldi. Gereğini yapacağınızdan en ufak bir endişem yok.

Muharrem Usta Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg