Trabzonspor'u zor günler bekliyor!

11. yenilgisini 2-0'la Konyaspor'a karşı yaşayan bordo mavililer, tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor.

Trabzonspor'u zor günler bekliyor!
Trabzonspor'u zor günler bekliyor! Admin
Advert

Önümüzdeki haftalarda zor bir fikstürün beklediği ve yakın rakipleri Sivas ve Mersin'le maça çıkacak Trabzonspor'un, muhtemel puan kayıplarıyla düşme potasına gerileme ihtimaliyle karşı karşıya bulunuyor.

Tarihinin en sancılı günlerini geçiren Trabzonspor, her geçen gün ligin dibine doğru ilerliyor. Son iki haftada Galatasaray ve Osmanlıspor’a kaybederek beklentilerin bir hayli uzağında kalan Bordo-Mavililer, Torku Konyaspor deplasmanından eli boş dönerek ilk yarıda da 2-1 mağlup olduğu rakibine 6 puan kaptırdı. Rakibini en son 2014-2015 sezonunda 3-2’ye deviren Fırtına, ligin flaş ekibine karşı vasatın altında bir mücadele sergiledi.

Ligin dibi kaynayan kazan

Ligin ikinci yarısında çıktığı 6. maçında 15. puanını kaybeden Trabzonspor için bundan sonraki haftalar diken üzerinde geçecek.

Sezona Avrupa hedefiyle başlayan, ancak üst üste yaşanan puan kayıplarıyla ligin dibine yaklaşan Bordo-Mavililer, önümüzdeki beş haftada çok kritik maçlara çıkacak. Sırasıyla Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Sivasspor’u ağırlayacak olan Karadeniz temsilcisinin muhtemel puan kayıplarıyla düşme potasına gerileme ihtimali bulunuyor. 27 puanla 14. sırada yer alan Trabzonspor’un hemen altında bulunan Kayserispor’un 23, Mersin İdmanyurdu’nun 20, Sivasspor’un ise 18 puanı bulunuyor. 

Kaynak: Fanatik

Trabzonspor Mersin İdmanyurdu Sivasspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg