Şahinkaya: Trabzon bize sahip çıkmadı

Kadınlar Futbol 1. Ligi’ni üçüncü sırada tamamlayan İdmanocağı'nda idari koordinatör Hasan Şahinkaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şahinkaya: Trabzon bize sahip çıkmadı
Şahinkaya: Trabzon bize sahip çıkmadı Admin
Advert

Şahinkaya, düzenlediği basın toplantısında şampiyon olmalarının engellendiğini söyledi. Sezonu sahalarında oynadıkları Konak Belediyespor maçıyla tamamladıklarını anımsatan Şahinkaya, “Zor bir sezon geçirdik. Farklı hayallerle sezona başlamıştık. Başladığımız hayalleri sonuca ulaştırmak için şehrin de bize omuz vereceğini düşünerek hareket ettik. Sonra omzumuzun boşta kaldığını öğrendik. Kumpas yaparak hak ettiğimiz şampiyonluğumuzu çaldılar. Trabzon bize sahip çıkmadı” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu’na tepki gösteren Şahinkaya, “Kendisinden sezonun tamamlanmasından sonra Play-Off oynanması için talepte bulunduk. Ama bize bu konuda yardımcı olmadı” dedi. Şahin, “Aşçıoğlu’na koltuğunu değil şehrin menfaatlerini koruması için bir imkan verdik ona ama o koltuğunu tercih etti ve bizi yok saydı. Oysa önünde çok net bir emsal vardı. U17’de uygulanan Play Off ile hakkı yenen bu şehrin hakkını iade etmek için iyi bir fırsat vardı. Ama maalesef sonuç alamadık” dedi.

Şahinkaya, yeni sezonla ilgili hedeflerine değinerek, "Biz kadromuzu bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımızla bu konuda fikir birliğimiz var. Önümüzdeki yıl lige Beşiktaş çıkıyor. Şimdiden birçok oyuncumuza talip olmuş durumda" diye konuştu. Kadınlar liginin kısa bir süreyi kapsadığını kaydeden Şahinkaya, "Kadın ligi çok kısa sürüyor. Şimdi bitti, eylülde başlayacak. Maçların da ne zaman başlayacağı belli değil. Bu sene, eksiğimiz olan konuları da gidereceğiz. Çok uzun düşünme zamanımız var" dedi. Şahinkaya, mayıs ayının ortalarında Hollanda'da uluslararası turnuvaya davetli olduklarını sözlerine ekledi.

günebakış - Erdoğan BEKAR

Trabzon İdmanocağı Hasan Şahinkaya
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg