Özkara umutlu konuştu

Kendisini tercih ettiklerinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür eden Özkara, “Çalıştığımız 5 gün boyunca müthiş bir birliktelik ve inanç var. Cumartesi günü bunu sahaya yansıtmak istiyoruz” dedi.

Özkara umutlu konuştu
Özkara umutlu konuştu Admin
Advert

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, geçen günlerde göreve getirdiği yeni teknik direktör Hüsnü Özkara ve yardımcı antrenör Metin Bak ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli hoca Özkara, Başkan Bekir Aktürk'ün de katılımıyla kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Aktürk, Özkara'nın Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu vurgulayarak, "Biz onlarla büyüdük. Sonuç olarak noksanlığımız vardı. Sağ olsun hocamıza 'ihtiyacımız var' dediğimizde hiç soru sormadan 'biz zaten kulüp içerisindeyiz' dedi ve geldi" diye konuştu. Özkara ile iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını ifade eden Aktürk, "Amacımız kesinlikle başarı. Yönetim olarak seçildiğimiz gün ortak görüşümüz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmekti, bu amaçla devam edeceğiz. En büyük hedefimiz Birinci Lig'de sürekli hale gelmek" diye görüş belirtti.

Teknik direktör Özkara ise kendisini tercih ettiklerinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Ben kulübün içinde doğdum, 5 lig şampiyonluğum var. Trabzonspor konu olduktan sonra gerisi teferruattır. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bir haftadır takımla çalışıyorum. Son derece mutluyum, yetenekli oyuncularımız var" ifadelerini kullandı. 1461 Trabzon'un bir proje takımı olduğunu anlatan Özkara, "Amacımız Trabzonspor'umuza göz bebeğimize oyuncu yetiştirmek. Lig kategorisi de önemli tabii. Trabzon'da yetişen, geleceğini gördüğümüz oyuncuları burada değerlendirip yukarıya vermek istiyoruz. Çalıştığımız 5 gün boyunca müthiş bir birliktelik ve inanç var. Cumartesi günü bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Alanyaspor’u mağlup ederek ligdeki kötü gidişe ‘dur’ diyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

günebakış

1461 Trabzon Hüsnü Özkara Bekir Aktürk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg