Önce hayaldi, şimdi hayalet oldu!..

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığında partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Hacıoğlu, Akçaabat’a kurulması planlanan ikinci devlet üniversitesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Önce hayaldi, şimdi hayalet oldu!..
Önce hayaldi, şimdi hayalet oldu!.. Ömür İnce
Advert

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, ilçeye kurulması planlanan ikinci devlet üniversitesi ile ilgili, “KTÜ ile yarışacak hattâ onu geride bırakacak bir üniversite kurulmalıdır.” dedi. Kurulacak olan üniversitenin kapsamı, kapasitesi, yeri ve adı konusunda belirsizliklerin olduğunu savunan Hacıoğlu, “Yani bu üniversite şimdilik hayal değilse de hayalet bir üniversitedir.” ifadesini kullandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve AK Partili Trabzon milletvekillerine seslenen Hacıoğlu şöyle konuştu: “Sayın yetkililer, 2015 Genel Seçimlerinde Akçaabat’ımıza ikinci devlet üniversitesini yapma sözü vermiş ve Akçaabat’ımızdan bu vaatle hatırı sayılır oy almıştınız. İlimizin diğer ilçeleri bu üniversiteyi kendi bölgelerine almak için çaba harcamaktadırlar. Sayın Vekiller diğer ilçelere de üniversite sözü vermişler midir bilemeyiz. Bu saatten sonra yapmanız gereken, her hususta KTÜ ile yarışacak hattâ onu geride bırakacak bir üniversite
kurmaktır.
” 

SÖZÜ YERİNE GETİRİN, SUYU BULANDIRMAYIN

Hacıoğlu açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “TEKEL binalarını doldurmaktan, Fatih Eğitim Fakültesinin tabelasını değiştirmekten ya da herhangi bir apartman üniversitesi kurmaktan uzak durunuz. Akçaabat sizden söz verdiğiniz gibi kadrosu, yurtları, yerleşkesi ve sosyal olanaklarıyla tam ve her şeyiyle yeni bir üniversite beklemektedir. Bu insanların arasında tekrar başınız dik gezmek istiyorsanız ya bu sözü yerine getiriniz ya da suyu bulandırmayınız.” 

Günebakış - Berkant PARLAK

Trabzon Akçaabat CHP Üniversite
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg