Şehr-i TRABZON Dergisinin yeni sayısı yayınlandı

İlk sekiz sayısı Trabzon LİFE adıyla yayınlanan, daha sonra isim değişikliğine giderek Şehr-i TRABZON adıyla yayın hayatına devam eden dergi böylelikle toplamda 19. Sayısına ulaşmış oldu.

KÜLTÜR - SANAT - 2019-01-22 21:56:17

Advert

Derginin 2019 Ocak sayısının kapak konusunu Trabzonspor’un ilk kadın yöneticisi Avukat Eda Lermi Zorer oluşturuyor. “Hedefimi hiç saklamadım” diyen Zorer, çocukluk yıllarında başlayan Trabzonspor tutkusunu şikeyle mücadele yıllarının sonunda Trabzonspor tarihine geçerek taçlandırdı.

Dergide Cemal Çolak’ın motosikletle yaptığı Rusya seyahatinin ikinci bölümünün yanı sıra Trabzon yerel basınında 50 yıl önce bu ay, Trabzonspor eski yöneticisi Bekir Bülbüloğlu ve Ressam Muzaffer Akyol ile yapılmış röportajların yanı sıra Kuzey Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi duayen gazeteci Hasan Kurt’un da “Atatürk’ün Trabzonlu şoförü” başlıklı yazısı ve daha birçok ilginç konu ve köşe yer alıyor.

Derginin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Bülent Şirin, editör yazısını her sayıda olduğu gibi yine “Gelecek sayıda buluşabilmek ümidiyle. Şimdilik hoşça kalın, dostça kalın” diye bitirmiş. Basılı yayın organlarının zorlu bir dönemden geçtiği bugünlerde belki de bir mesaj vermek istiyor. Kimbilir...

Günün Diğer Haberleri