Ahmet Poyraz Trabzonlularla Buluştu
Advert

Ahmet Poyraz Trabzonlularla Buluştu

Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz Trabzonlularla akşam yemeğinde buluştu.

SİYASET - 2019-03-15 00:15:12

Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı, düzenlediği akşam yemeğinde Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz ile AK Partinin önemli isimleri Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral’ı Trabzonlularla bir araya getirdi.

Çekmeköy Nikâh Dairesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Çekmeköy ve Anadolu Yakası’nda bulunan Trabzon dernekleri temsilcileri ile Trabzonlular katıldı.

Yemekte konuşma yapan siyasetçilerin sözlerine beka meselesi damgasını vurdu.

İlk söz alan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, salonu tamamen dolduran coşkulu kalabalık karşısında memnuniyetini ifade ederek Trabzonlulara teşekkür etti ve 31 Mart Seçimleri’nin önemine vurgu yaparak herkesin desteğini istedi.

Ahmet Poyraz’a kefilim

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur’un Cumhur İttifakı’nın önemini vurgu yaptığı kısa konuşmasının ardından mikrofona Oktay Saral geldi. Saral, konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi. “Evet, hatalarımız oldu. Bazı arkadaşlarımız kibir abidesi haline geldi, hizmeti unuttu. Onlardan arındık ve daha güçlü olarak yolumuza devam ediyoruz. Bazıları beka meselesini hafife alıyor. Onlar başkalarının sesidir, kendi iradeleriyle konuşmuyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın bildiklerini bilseniz, az güler çok ağlardınız. 31 Mart’ta onlara en büyük dersi vereceğinize inanıyorum. Ahmet Poyraz burada iki dönemdir sizin hizmetkârlığınızı yapıyor. Ben kendisine kefilim, kendisinden razıyım. Emaneti 3. Dönem de ehline verin

Oktay Saral’dan sonra konuşan Mehmet Muş da sözlerinin merkezine beka meselesini aldı ve şöyle konuştu: “Çekmeköy 2009’da ilçe oldu ve bugüne kadar büyük bir mesafe kat etti. Bunda Ahmet Poyraz’ın da büyük katkısı vardır. İnşaallah oylarınızla yarım kalan projelerini bitirecek.

İstanbul’un Binali beye ihtiyacı var

Binali Yıldırım'ın İstanbul için bir şans olduğunu ifade eden Muş, özetle şunları söyledi.  "İstanbul’un Binali beye ihtiyacı vardır. Kendisinde proje, tecrübe, vizyon adına her şey mevcuttur. Keşke bu dönem sadece projeleri konuşsak ama buna fırsat kalmıyor. Ciddi bir beka meselesi vardır. Biz de bu durumun önemini kavradığımız için MHP ile Cumhur İttifakı’nı kurduk. Bütün görüşmeler açıktı, halkın gözü önünde gerçekleşti. Diğerleri dört benzemezden başka bir şey değildir. Hiçbir projeleri yok, tek dertleri Cumhur İttifakı’nı yenmek. Bakın, sürekli bir Kürdistan ismi telaffuz ediliyor. Amaç buna toplumun kulağını alıştırmaktır. PKK ve HDP Kürtlerin temsilcisi olamaz. CHP bu ülkenin kurucu partisi olduğunu söylüyor. O halde neden bölücülerle ittifak yapıyor? Bir CHP’li Türk bayrağıyla mitinge gidiyor, biri önünü kesip 'Buraya Türk bayrağıyla giremezsiniz. İki partinin ortak kararıdır' diyor. Balıkesir’de söylenenleri de biliyorsunuz. İstanbul adayları hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu, bu Kürdistan söylemlerini bir defa olsun kınadı mı, karşı çıktı mı? Trabzonlu 'Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır' der. 31 Mart’ta onlara gereken cevabı vereceğinizden kuşkum yok”

İyi ki varsın Trabzon!

Son olarak konuşan Ahmet Poyraz, Çekmeköy’de geride kalan günlerde diğer memleketlilerle de buluştuklarını ama en coşkulu kalabalığı bu akşam Trabzonlularda gördüğünü ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Son zamanlarda ekonomik sıkıntılarla ilgili birilerinin yanlış siyasetler ürettiğini söyleyen Poyraz, “Eğer ekonominin vatan, millet, ezan ve bayraktan daha önemli olduğunu düşünüyorsanız yeriniz bellidir. Millet İttifakı’na gidin. Ama yok, ‘Ben bir sene domates yemesem de olur. Yeter ki vatan sağ olsun, ezanlar susmasın, bayrak inmesin” diyorsanız yeriniz bizim yanımızdır, Cumhur İttifakı’dır. 31 Mart’ta bu şer ittifakına en büyük cevabı Çekmeköy’den verecek misiniz?” Ahmet Poyraz, üç kez sorup “Evet!” cevabı aldıktan sonra sözlerini “İyi ki varsın Trabzon!” diyerek bitirdi. Çekmeköy Belediye Başkan adayı konuşmasının ardından Çekmeköy Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adaylarını sahneye alarak davetlilere tanıttı.

Program, Şalpazarı Dorukkiriş Köylüleri Derneği Kız Folklor Ekibi’nin gösterisi ve serbest horonla devam etti.

DİĞER HABERLER