Erkan Zengin'in menajerinden açıklama

Trabzonspor ile yollarını ayırma noktasına gelen Erkan Zengin’in menajeri Merter Ortaç mevcut durumla ilgili açıklamalarda bulundu

Erkan Zengin'in menajerinden açıklama
Erkan Zengin'in menajerinden açıklama Admin
Advert

Ortaç yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile bir araya geldiklerini ve görüştüklerini belirterek, "Bordo-Mavili kulüpten haber bekliyoruz. Erkan’ın bonservisine karşılık Trabzonspor kulübü bizden para istiyor. Alacağınızı bırakın diye bizden talepleri oldu. Bizde bu aşamada para vermeyeceğimizi içeride bulunan parayı bırakacağımızı söyledik ve beklemeye geçtik. Konu 1-2 gün içinde çözüme kavuşur" dedi.

Galatasaray ile herhangi bir transfer görüşmemiz olmadı

Galatasaray kulübü ile oyuncunun görüştüğü iddialarına yanıt veren Merter Ortaç, "Galatasaray ile herhangi bir transfer görüşmemiz olmadı. Galatasaray’ın durumu belli. Orada kiminle muhattab olacağımız bile belli değil. Başkanın kalıp gideceği belli değil, bilmiyoruz. Hoca durumu henüz netlik kazanmadı. Galatasaray kulübünde bir kaos olduğu için kulüpte muhattab olunacak kimse de yok" şeklinde konuştu.

Erkan Zengin’e Çin kulüplerinden teklif geldiğini belirten Ortaç 1-2 kulüple görüşmelerin olabileceğini belirterek, Trabzonspor kulübü ile aralarında yaşanan durumun netleşmesi halinde önümüzdeki hafta içinde Çin’e giderek bazı görüşmelerin yapılabileceğini belirtti.

(Haber61)

Trabzonspor Erkan Zengin Merter Ortaç Menajer Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg