Süleyman Hurma'nın durumu ne olacak?

Muharrem Usta'nın başkanlığa seçilmesinin ardından kulüpteki pozisyonuyla ilgili soru işaretleri oluşan Süleyman Hurma'dan açıklama geldi.

Süleyman Hurma'nın durumu ne olacak?
Süleyman Hurma'nın durumu ne olacak? Admin
Advert

Hurma açıklamasında, "benim şuan için Trabzonspor'dan gitmem diye bir şey söz konusu değil. Yönetimle bu konuda bir görüşmem olmadı. Benim bir sıkıntım yok. Benim adım Süleyman Hurma. Ben kendi kaderimi başkalarının eline bırakacak birisi değilim. Bu ülkede 80 milyon insan yaşıyor. Ben mesleğimde en iyi bir kaç kişiden biriyim.Trabzonspor'a yeni bir yönetim kurulu geldi. Gelirler adamlar yerlerine otururlar onlar çalışma koşullarını söyler, biz çalışma koşullarımızı söyleriz uygun olursa devam ederiz uygun olmazsa devam etmeyiz." dedi.

Süleyman Hurma yaptığı açıklamada "hiç kimse benim emeğimi kendi istediği gibi kullanamaz. Ben emeğimi kendi istediğim gibi sunarım. Karşımdaki makam ve mevki ne olursa olsun" şeklinde konuştu.

Haber yaparken de haber etiğine dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çeken Hurma, "memur gibi çalışan biri de değilim. Bana memur muamelesi yapılıyor. Bunu da kendime ettirmem." dedi.

Konumumda uygunsuzluk varsa burada en yüksek anlayışı gösterecek kişi benim diyen Hurma, "hiç sıkıntı da etmem, sorun da etmem. 3 yıl kontratım var, gereğini yapın da demem ne lazımsa onu yaparım" dedi. Hurma "Benim için önemli olan şu ana kadar geldi insanlar oturdular acil öncelikli sorunlar var onları oturup konuşuyoruz. Bu arada kendi durumumuzu da konuşuyoruz. Bugün yarın ben emeğimi buraya vermek istiyorsam onlar da emeğimi kullanmak istiyorlarsa devam ederim etmiyorlarsa birileri istedi diye ne alçalır ne de yükselirim" dedi.

Son olarak Teknik Direktör konusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hurma "Sadi hoca ile devam edecekler mi etmeyecekler mi bilmiyorum ama bildiğim bu takıma bir hoca alınacak. Ben eğer sportif direktörsem bir hoca alacağım takıma" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber7

Süleyman Hurma
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg