Çarşıbaşı'nda tahkimat sevinci

Yılmaz, “Proje tamamlandığında Çarşıbaşı sahili çok güzel bir görüntüye sahip olacaktır. Özlenen Çarşıbaşı sahiline ilçemiz yakın zamanda kavuşacaktır.” dedi

Çarşıbaşı'nda tahkimat sevinci
Çarşıbaşı'nda tahkimat sevinci Admin
Advert

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi sahilinde yapılacak olan dolgu ve tahkimatla 140 dönümlük yeni bir alan oluşturulacak. Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, “Proje tamamlandığında Çarşıbaşı sahili çok güzel bir görüntüye sahip olacaktır. Özlenen Çarşıbaşı sahiline ilçemiz yakın zamanda kavuşacaktır.” dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, “ilçemiz sahilinde yapılacak olunan tahkimatla 40 dönümlük sahil alanımız 140 dönümlük bir alana kavuşacaktır. Sahilimizin 1. etap tahkimat ihalesi temmuz ayında gerçekleştirilecektir. Proje tamamlandığında Çarşıbaşı sahili çok güzel bir görüntüye sahip olacaktır. Özlenen Çarşıbaşı sahiline ilçemiz yakın zamanda kavuşacaktır. Bu hususta desteklerinden dolayı Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya, Trabzon milletvekillerimize, Sayın DLH Genel Müdürü Fatih Turan’a, Sayın DLH Bölge Müdürü İhsan Gümrükçüoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Günebakış - Aydın Gelleci

Trabzon Çarşıbaşı Sahil Dolgu Tahkimat Coşkun Yılmaz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg