Trabzon takımlarının maç sonuçları

Trabzon'un futbol takımlarının maç sonuçları haberimizde...

Trabzon takımlarının maç sonuçları
Trabzon takımlarının maç sonuçları Admin
Advert

Spor Toto 2. ve 3. Lig'de mücadele eden Trabzon takımları bugün rakipleri ile karşılaştı.

Yomraspor Evinde Berabere

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yomraspor Dersimspor ile karşı karşıya geldi. Yomra İlçe stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda da gol sesi çıkmayan müsabaka 0-0 sona erdi.

1461 Trabzon Deplasmanda Galip

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 1461 Trabzon deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya geldi. Kastamonu Gazi stadında oynanan karşılaşmanın 33. Dakikasında Yüksel şişman 1461 Trabzon’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda 68. Dakikada Eray Hüdaverdi’nin bulduğu gol ile Kastamonuspor 1966 1-1’lik beraberliği yakaladı. 1461 Trabzon 88. Dakikada Savaş Çakır’ın kaydettiği golle durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.

Düzyurtspor Deplasmanda Galip

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Düzyurtspor deplasmanda Trabzonlu Teknik Direktör Turgut Kural’ın takımı Orduspor ile karşı karşıya geldi. Ordu 19 Eylül stadında oynanan karşılaşmanın 17. dakikasında Orduspor Emre Gemici ile 1-0 öne geçti. 22. Dakikada Samet Aydın ile Düzyurtspor beraberliği yakaladı. İlk Yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda 47. Dakikada Düzyurtspor Ünal Avcı ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. 64. Dakikada Orduspor Murat Torun ile 2-2’lik eşitliği sağladı. Sonrasında 66. Dakikada Taha Gür ile 3-2 öne geçen Düzyurtspor 81. Dakikada yine Taha Gür ile farkı 2’ye çıkardı ve 4-2 üstünlüğü sağladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Ofspor Evinde Mağlup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor evinde Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya geldi. Of İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın 27. dakikasında Kocaeli Birlikspor’dan Onur Garip’in bulduğu golle 1-0 yenik durumuma düşen Ofspor, 31. dakikada Turgay Gölbaşı’nın golü ile 2-0 yenik duruma düştü. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda 83. Dakikada Feyyaz Aydil ile farkı bire indiren Ofspor başka gol bulamadı. Karşılaşma 2-1 sona erdi.

Haber 61

 

Trabzon takımları Yomraspor 1461 Trabzon Düzyurtspor Ofspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg