Usta'ya bir destek de Gebze'den

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş Trabzonspor’un son dönemlerde aldığı başarısız sonuçlar karşısında camianın ve taraftarların kenetlenmesini istedi.

Usta'ya bir destek de Gebze'den
Usta'ya bir destek de Gebze'den Admin
Advert

Kulübün ve takımın her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Altıntaş, “Önümüzde bir Beşiktaş örneği var. Başarı kolay gelmiyor. Üstelik henüz takım olma yolunda yeni yapılanan bir takımımız var. Başkanımız Muharrem Usta’nın çalışmasını, gayretini çok iyi biliyoruz. Çünkü ekonomik anlamda çok önemli işler yapılıyor. Ve bütün bunlar üstesinden kolay gelinebilecek şeyler değil. Zor dönemlerde ‘hoca gitsin, başkan gitsin’  demekle olmaz. Çünkü olmayacağını daha önce de yaşadık. Bir yılda 5-6 kez teknik direktör değiştiği zamanları da biliyoruz. Bunlar bir çözüm değil kaosa davetiye olur” dedi.

BAŞKAN’IN YANINDAYIZ

Altıntaş zor süreçte Başkan Muharrem Usta ve yönetimin de yanında olduklarının altını çizerek, “Bu zorlu süreçler birlikte aşılır. Trabzonspor bizim ailemiz ise ve nasıl ki ailemizi zor zamanda bırakıp gitmiyorsak Trabzonspor’u da zor zamanında yalnız bırakmayacağız. Bütün taraftarlarımızın da bu bilinçle hareket etmesi gerektiğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Gökhan Altıntaş Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg