Genç Gümüşhaneliler'in isyanı!

Genç Gümüşhaneliler taraftar grubu, bu hafta Gümüşhanespor’un Eyüpspor ile oynayacağı maçta Eyüp Stadı’nda Gümüşhanespor taraftarlarına ayrılan bölümün çok küçük olmasına tepki gösterdi.

Genç Gümüşhaneliler'in isyanı!
Genç Gümüşhaneliler'in isyanı! Admin
Advert

Ayrılan tribünlerin 150 kişi kapasiteli olduğunu ama sadece kendi gruplarının bile 200 kişi olduğunu ifade eden grup yetkilileri, Gümüşhanespor yönetiminin Eyüpspor ile temasa geçip bu yanlışlığın düzeltilmesini istediler.

Genç Gümüşhaneliler’in açıklaması şu şekilde:

Fotoğrafta gördüğünüz tribün bu hafta karşılacağımız Eyupspor stadının misafir tribünüdür. Sadece ve sadece 150 kişilik olan bu tribünün şampiyonluğa koşan bir camiaya yetecek olması düşünülemez.

Biz "Genç Gümüşhaneliler" grubu olarak zaten Bursa’dan, Edirne’den, Kocaeli ve İstanbul'un çeşitli semtlerinden arkadaşlarımızla bu sayının üstünde olacağız. Diğer Gümüşhanespor sevdalısı takımını hasretle İstanbul'da ağırlamak isteyen taraftarımızı da düşündüğümüzde bu tribün stada gelen taraftarlarımızı mağdur edecektir.

Gümüşhanespor yönetiminden istegimiz bu işe el atıp oluşabilecek magduriyeti hesaplamalı karşı kale arasındaki tribün için Eyüpspor ile diyaloğa geçmesidir.

Gümüşhanespor Eyüpspor Genç Gümüşhaneliler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg