Bölgedeki STK'lar demiryolu için bastırıyor

Karadenizli STK temsilcileri devletin zirvesine mektup yazdı.

Bölgedeki STK'lar demiryolu için bastırıyor
Bölgedeki STK'lar demiryolu için bastırıyor Admin
Advert

Doğu Karadeniz’in en büyük STK’ları Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil devletin zirvesine mektup yazarak, “Samsun-Sarp Demiryolu bölgenin kaderini değiştirir. Bu proje için size güveniyoruz” dedi.

AÇIK MEKTUP YAZDILAR

Trabzon, Rize, Ordu, Giresun, Artvin illerinin Esnaf Odaları Birliği başkanları ile Ticaret Odası başkan ve yöneticilerinin bulunduğu bölgedeki en büyük STK temsilcileri, Samsun-Sarp Demiryolu projesinin hayata geçirilmesine yönelik kampanya başlattı. Bu proje için de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli, Numan Kurtulmuş ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a açık mektup yazdı. 

BÖLGENiN KADERİ DEĞİŞİR

STK temsilcilerinin ortak olarak imza attığı mektupta, “Türkiye Cumhuriyeti’nde demiryolunun gelmediği tek bölge Doğu Karadeniz’dir. Bu bölgede demiryolu hem lojistik, hem de insan taşımacılığında çok önemli bir görev üstlenecektir. Bölgenin kaderi demiryolu ile değişecektir. Bölgemizin en acil, en zaruri ihtiyacı olan demiryolu projesinin gerçekleşmesi için sizlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Saygılarımızla” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak / Son Nokta

Karadeniz Demiryolu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg