Öksüz mücadeleden vazgeçmiyor

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Trabzonspor camiasının transferle yatıp kalktığı günlerde bile Trabzonspor’a karşı yapılan haksız muameleler için kamuoyu oluşturma çabasından vazgeçmiyor.

Öksüz mücadeleden vazgeçmiyor
Öksüz mücadeleden vazgeçmiyor Admin
Advert

Öksüz, son olarak da TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in dün gece bir televizyon kanalındaki konuşmalarına cevap mahiyetinde açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta başta olmak üzere camianın dinamiklerini yeterli hassasiyeti göstermemekle itham eden Başkan Öksüz, bir kez daha haksızlıklara karşı birlik çağrısında bulundu.

İsmail Turgut Öksüz’ün açıklamaları şöyle:

Futbol Federasyonu Başkanı dün akşam bir takım açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında haklı yanları olduğu gibi, haksız yanları da bulunmaktadır.

"Mesela haklı yanlarından bahsedecek olursak eğer; Federasyon başkanı veya yöneticisi tarafsız olmalıdır, üzerinde forma olmamalıdır, futbolu idare anlamında bilgi ve deneyimli olmalıdır. Lakin başkan bu bahsettiği konuların çok ama çok uzağındadır. Örneğin Yaşar Aşçıoğlu’na verilen cezalara karşı Trabzonspor forması altında açıklamalar yaptığını veya tavır takındığını ifade ederken ve sürekli disipline sevk edilmesine sessiz kalırken, şikeci başına aynı tavır ve ciddiyeti gösterememektedir. Başka bir örnek verecek olursak eğer, şikeci başının Trabzonspor camiasına FETÖ’cu yaftası vurmasından dolayı ceza kurullarına sevk edilmesi gerekirken, bu malum şahsa sert tepki gösteren Yaşar Aşçıoğlu’nu disipline sevk edip, ceza üzerine ceza vermesi samimiyetsizliğin bir diğer örneğidir.

Kaldı ki haksızlıklara ve ahlaksızlıklara tepki gösteren Yaşar Aşçıoğlu’nun Trabzonspor forması giyiyor diye ceza kurullarından çıkarmayanlar, şike sürecinde de her türlü delillerin olması, adli ve idari yargıların şike var dediği halde şikeyi sahaya yansıtmayan, adalete fener yakan, konuşmalarında Fenerbahçemiz diyerek yanlı olduğunu her fırsatta gösteren bir Federasyon başkanına güvenmediğimizi de belirtmek istiyorum. Bizim savunmamız kişiler için değildir fakat birileri güçlü lobisi altında camiasını korurken, bizim haklı olduğumuz her davada camianın, Trabzonspor başkanının, hatta federasyon başkanının bile Trabzonspor forması giyiyor dediği TFF yöneticisine şov yapıyor diyerek tepki gösteren Trabzonspor yöneticilerine inat, tek başımıza da kalsak Trabzonspor için Yaşar Aşçıoğlu’nun yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bir camia, hele ki Trabzonspor camiası haklarının yenildiği bir noktada, kültürüne, inancına, hırsına, gücüne ve en önemlisi tarihi duruşu olan koskoca bir şehrin neden sessiz kaldığı akıllarda soru işaretidir.

Bu vesileyle camiayı tek ses, tek vücut ile güç birliği yapmaya davet ediyorum. Trabzonspor’u gerçekten düşünüyorsak gelin bu sefer keyfi düşüncelerimizi bir kenara bırakıp birlik olalım, bir olalım, tek ses olalım, egolarımızı bir kenara bırakıp Trabzon camiasının gerçek gücünü emek çalanlara hep beraber gösterelim."

İsmail Turgut Öksüz Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yıldırım Demirören Yaşar Aşçıoğlu TFF
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg