Caceres transferinde önemli ayrıntılar

Trabzonspor'un Uruguaylı yıldız Martin Caceres transferinde aktif rol oynayan isimlerin başında gelen Sedat Yeşilkaya, perde arkasını Yeni Şafak’a anlattı.

Caceres transferinde önemli ayrıntılar
Caceres transferinde önemli ayrıntılar Admin
Advert

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız stoper Martin Caceres'le ilgili transferde başrol isimlerden biri olan Sedat Yeşilkaya yenisafak.com Spor Servisi'nden Mustafa Göksel'e önemli açıklamalarda bulundu. Yeşilkaya, Trabzonspor'un çok önemli bir transfer yaptığını belirtirken "Caceres bir marka. Beşiktaş, Mitrovic diye bir stoper aldı. 4.5 milyon euro ödedi. Biz Caceres'i bedavaya getirdik" şeklinde konuştu.

Caceres bir marka

"Trabzonspor çok önemli bir transfer gerçekleştirdi. Martin Caceres önemli bir markadır. Trabzonspor bu transferle birlikte hem ilerde yapacağı marka transferleri için bir kapı aralamıştır hem de önemli paralar kazanacağı bir oyuncu almıştır. Beşiktaş, Mitrovic diye bir stoper aldı, 4.5 milyon euro ödedi. Biz Caceres'i bedavaya getirdik. Trabzonspor, Chedjou'yu alabilirdi. Ancak Caceres isim olarak daha cazipti. Chedjou'nun formu da düşüyordu”

İki talibi daha vardı

"Martin Caceres'e Trabzonspor'la birlikte iki kulüp daha talip oldu. Zaten transferin uzamasının nedenlerinden biri de buydu. Tekliflerin biri Celta Vigo'dan geldi. Biri de Premier Lig'den. Oyuncuyu ikna etmek için çok uğraştık. Birebir konuşmalarımda Trabzonspor taraftarının Liverpool'a benzediğini söyledim. Bu dönemde böylesine bir yıldızı Türkiye'ye getirmek çok zor ancak oyuncuyu bir şekilde ikna ettik"

Sakatlığı önemli değil

Oyuncunun sakatlığı ve form durumuyla ilgili de konuşan Sedat Yeşilkaya, Caceres'le yaptığı konuşmada oyuncunun kendisine 2 hafta içinde çıkar oynarım dediğini ve fiziksel anlamda hiç bir sıkıntısının olmadığını ifade etti. Caceres'in sakatlığı ile ilgili bir sıkıntı yok diyen Yeşilkaya, "Zaten gerekli açıklamaları kulüp yapacaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: yenisafak.com.tr

Martin Caceres Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg