BMN yardım eli bu sefer Maçka'ya...

Bordo.Mavi.Net, Trabzon Maçka Çatak İlkokulu öğrencileri için forma ve malzeme destek kampanyası başlattı. Geçmişte buna benzer çok sayıda organizasyona imza atmış olan taraftar oluşumu, bu kez de elini Maçka’ya uzattı.

BMN yardım eli bu sefer Maçka'ya...
BMN yardım eli bu sefer Maçka'ya... Admin
Advert

Konuyla ilgili BMN Forum’da açılan başlıkta bir açıklama yapan Bordo.Mavi.Net Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Kaya Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Yine güzel ve anlamlı bir organizasyona imza atmak üzere BMN olarak harekete geçiyoruz. Yıl içerisinde çok sık yapamasak bile bu tip organizasyonları yılda 1-2 sefer gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bildiğiniz gibi son yaptığımız organizasyonlarda Trabzon, Tonya Kalınçam İlkokulu'na forma organizasyonu ve Hakkâri, Şemdinli Derecek İlkokulu'na da kırtasiye malzemesi organizasyonu gerçekleştirmiştik. Trabzon'da daha çok forma organizasyonu, Trabzon dışı illere de daha çok malzeme organizasyonu yapmaktayız. Bu anlamda sırada Trabzon'da bir köy okuluna forma organizasyonu gerçekleştirme hedefimiz bulunmaktadır.

İhtiyaç sahibi okulu belirlerken daha önce hiç organizasyon düzenlemediğimiz bir ilçe belirledik ve bu anlamda da Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan Bey ile görüşmek suretiyle okulumuzun bilgisini aldık.

Tabii şunu da ifade edelim ki; eğer organizasyona destek beklentinin üzerine geçer ise organizasyona farklı bir ilçedeki başka bir okulumuzu da dâhil edeceğiz...

Bu doğrultuda hedefimiz Maçka, Çatak İlkokulu'ndaki (http://mackacatakilkokulu.meb.k12.tr/) tüm öğrencilerimize forma ve yanında atkı gibi bir ürün hediye etmektir. Ürünlerin teslimi konusunda ise en büyük ve en keyifli ihtiyacımız Trabzon'da yaşayan üyelerimiz ve imkânları dâhilinde dışarıdan da gelebilecek üyelerimiz ile birlikte bu hediyeleri öğrencilere vermek olacaktır.

Bu ayrıntılar kapsamında organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum...

Şimdiden herkesin vereceği desteklerden ötürü teşekkür ederiz..."

Banka Bilgileri
Banka: Yapı Kredi
Hesap Adı: Yalçın Kaya Aydın
IBAN: TR49 0006 7010 0000 0043 4391 14
Şube: TAŞDELEN ŞUBESİ (1048)

 

bordomavi.net Koray Koçhan Çatak İlkokulu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg