Onur geçit vermiyor

Bordo-mavili eldiven, kalesinde gördüğü 3 golle Süper Lig’de ikinci yarının en az gol yiyen kalecisi oldu. Onur’u 7 golle Beşiktaş’ın eldiveni Fabri izliyor.

Onur geçit vermiyor
Onur geçit vermiyor Admin
Advert

Kaptan Onur, Süper Lig'in ikinci yarısında bugüne kadar oynadığı 9 maçta 3 golle en az gol yiyen kaleci oldu. Ligin ilk devresinde kalesinde 20 gol gören 29 yaşındaki eldiveni, 7 golle Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri takip etti. Takım kaptanı da olan Onur Kıvrak, bu sezon 25 lig maçının tamamında görev aldı, söz konusu karşılaşmaların 12'sinde rakiplerine geçit vermedi. 12 maçta kalesini gole kapatan Onur, bu alanda da Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan ile birlikte zirvede yer aldı. Deneyimli kaleci, bu sezon 25 maçta 2 bin 250 dakika sahada kalırken, kalesinde 23 gol gördü.

Yeni statta gol yemedi

Süper Lig'in ikinci yarısında 19'uncu haftada oynanan Gaziantepspor maçıyla yeni stadına geçiş yapan ve burada 4 maça çıkan bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti, attığı 7 gole karşılık kalesinde gol görmedi. Ligin ikinci yarısında sadece 3 gol yiyen kaptan Onur iç saha maçlarında kalesini gole kapatmayı başardı.
.

Trabzonspor Onur Recep Kıvrak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg