Zirveyle puan farkı azalıyor

Kâbus gibi ilk yarının ardından ikinci yarıda ayağa kalkan bordo-mavililer, 9 maçlık yenilmezlik serisi ile zirveye dümen kırdı.

Zirveyle puan farkı azalıyor
Zirveyle puan farkı azalıyor Admin
Advert

G.Saray zaferi ile başarısını taçlandıran Trabzon, 9 maçta 23 puan alıp, ikinci yarının lideri olurken, futbolu ile camiasına umut veriyor.

Sihirli değnek etkisi

İlk yarıdaki zor günlerde Başkan Muharrem Usta'nın arkasında durduğu teknik direktör Ersun Yanal'ın Olcay, Mas, Pereira, Rodallega gibi nokta transferleri 2017'de bambaşka bir Trabzon'u ortaya çıkardı. 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alan Trabzonspor, Avrupa yarışı için iddialı hale geldi.

Fenerbahçe'nin ensesinde

Ligin ilk yarısının lideri Başakşehir'den 18, Beşiktaş'tan 17, Galatasaray'dan 15 ve F.Bahçe'den 13 puanlık fark yiyen Trabzonspor, ikinci yarıda çıkışa geçti. Fırtına ikinci yarıda lider Beşiktaş ile puan farkını 14'e, ikinci Başakşehir ile 12'ye, üçüncü G.Saray ile 5'e ve dördüncü F.Bahçe ile 3'e indirdi.

Geçen sezonu solladı

Fırtına, geçen sezonun 25. haftasına oranla 11 puan fazla topladı. Geçen sezon 25 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 13 mağlubiyet alarak 30 puanla 13. sırada kendine yer bulan Karadeniz ekibi; bu sezon aynı süreçte 12 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle 41 puan elde etti.

Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg