Burak Yılmaz'a sponsor formülü

Guoan’dan ayrılmak isteyen 31 yaşındaki forvetin 6 milyon euro’yu bulan maliyetinin sponsorlar tarafından karşılanması için çalışmalar başladı.

Burak Yılmaz'a sponsor formülü
Burak Yılmaz'a sponsor formülü Admin
Advert

Trabzon'da Burak Yılmaz planı... Bordo-mavililer, eski golcüsü Burak Yılmaz'ı 50. yılda yeniden yuvaya döndürmek için kolları sıvarken, bu yönde Başkan Muharrem Usta'nın bir süredir yoğun bir şekilde çalıştığı ifade edildi. Çin'in Beijing Guoan kulübünde forma giyen 31 yaşındaki forvetin yıllık maliyetinin 6 milyon euro olması nedeniyle Trabzonspor'un bu transferde önceliği kiralama formülü. Çin'de mutsuz olan Burak'ın kiralık olarak satışına kulübünün de onay vereceği belirtiliyor. İki sezon forma giydiği Trabzonspor'da 93 maçta 58 gol kaydededek büyük bir başarıya imza atan Burak'ın geri alınmasını isteyen taraftarlar, yönetimi mesaj yağmuruna tutuyor.

Kiralama formülü

Bordo-mavili yönetimin gelecek sezon Burak Yılmaz'ı kiralayıp yıllık maliyetini sponsorlar ile birlikte karşılayarak işi bitirmeyi amaçladığı belirtildi. Trabzonspor'un Burak ile birlikte bonservisi Manchester City'de bulunan ve bu sezon Stoke City'de kiralık forma giyen Fildişi Sahilli golcü W.Bony'yi de kiralama yönünde görüşmelerini sürdürüyor. Karadeniz ekiinin gelecek sezon Burak-Bony ikilisi ile süper forvetlere kavuşup şampiyonluk hedefine yürümek amacında. Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu iki ismin transfer edilmesini çok istediği biliniyor..

Trabzonspor Burak Yılmaz transfer kiralama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg