Yanal'ın transferde dört isteği

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren yönetimden bazı talepleri var.

Yanal'ın transferde dört isteği
Yanal'ın transferde dört isteği Admin
Advert

Son olarak Edison Flores'le, Emmanuel Mas aracılığıyla konuşan Ersun Yanal, Perulu oyuncuya bazı sorular yöneltmişti. Ersun Yanal'ın yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren yönetimden de bazı talepleri var. Alınacak veya gönderilecek oyunculardan çok koordinasyon çalışması üzerinde duran Yanal, yönetime transferlerle ilgili fikirlerini sundu:

* Trabzon'da yaşama kolaylıla adapte olabilmeli.

* Gece hayatı olmamalı, her fırsatta Batum'a, İstanbul'a gitmek istememeli.

* Eşi veya sevgilisi ile Trabzon'da yaşamalı.

* İlk görüşmede "ne kadar kazanacağım?" diye soramamalı.

Ersun Yanal iki tip transfer istiyor

Ersun Yanal, 50'nci yılda takımı şampiyonluğa taşıyacak transferler için 2 kriter belirledi. Buna göre tecrübeli teknik adam hem "gelir gelmez, forma giyecek, hazır" oyuncular istedi. Bunun yanı sıra, "genç ve gelecek vaadeden oyuncuların" alınmasını talep etti. Yanal bu şekilde, şampiyonluk hedefi peşinde koşarken, geleceğin planlarını sıcak tutmak istiyor.

FFP kurallarına göre yapacak ödemeler belli oldu

UEFA tarafından yapılan FFP kriterlerine tam olarak uyum sağlanamadığı için tedbirin kaldırılmadı ile ilgili bilgi üzerine Trabzonspor yönetimi kemer sıkmaya devam edecek. Yeni sezonun rakamları da belli oldu... gelir gider dengesi göz önüne alındığında gelecek sezon kadroda yer alacak oyunculara bordo-mavili ekip 38 milyon euro ödemesi yapacak. Oyuncu satılmazsa transfer bütçesi ise 4.5 milyon euro ile sınırlandırılacak. FFP için yapılan açıklama gözönüne alındığında Trabzonspor'un başa/baş gelir dengesinin bu sezon için 9 milyon 390 bin euro saptığı da bildirildi.

(Fotospor)

Trabzonspor Ersun Yanal Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg