Hüseyin Ayaz geri dönüyor

İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzon STK’larının önde gelen isimlerinden Hüseyin Ayaz, iki yıllık bir suskunluğun ardından iddialı bir şekilde geri dönüyor.

Hüseyin Ayaz geri dönüyor
Hüseyin Ayaz geri dönüyor Admin
Advert

Hüseyin Ayaz, gönderdiği basın açıklamasında STK faaliyetlerindeki geçmişini özetledikten sonra yeni oluşumun adı ile amaç ve hedefleri hakkında da bilgiler veriyor.

Hüseyin Ayaz’ın gönderdiği basın açıklamasının tam metni şöyle:

1990 yılında merkezi  İstanbul Üsküdar da bulunan Of Aşağı Kışlacık Köyü Derneği kurucu üyesi ve 11 yıl dernek başkanı  ve devamında Onursal Başkanı olarak  girmiş olduğum 27 yıllık
STK - Sivil Toplum Kuruluşları yolculuğumda,İlçemin  Of-Hayrat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,
Of Hayrat Dernekpazarı Çaykara Dernekleri gönül birlikteliği Platformu Dönem  Başkanlığı,
Trabzon Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Trabzon Dernekleri Federasyonu Kurucu Üyeliği, birkaç dönem Genel Başkan Yardımcılığı ve iki dönem Genel Başkan Vekilliği, KASTOB Karadeniz Sivil Toplumları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Sivil Toplumları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum.

 Yaklaşık iki yıl önce ara verdiğim STK - Sivil Toplum Kuruluşları çalışmalarıma sizlerle birlikte kaldığım yerden devam etmek amacındayım. 

 Trabzon misyonunu taşıyan, Trabzon'u her alanda ileriye taşımayı kendine görev addeden, KATILIMCI VE PAYLAŞIMCI bir yapıyla yakın zaman içinde karşınızda olacağım. Payitaht şehri Trabzon’u  iliyle ilçesiyle, köyü ve aile dernekleriyle kapsayan yeni oluşum için dünden daha çok çalışacağımıza and içtik.

Bu amaçla, genel merkezi İstanbul Fatih'te bulunan Trabzon Dernekleri Konfederasyonu (Kısa adıyla TDK) çatısı altında sivil toplum faaliyetlerimize yeniden başlamış bulunmaktayım.

TDK - Trabzon Dernekleri Konfederasyonu misyon ve vizyonu ;

Ulusal ve uluslararası  alanda faal, etkin ve aktif olan tüm İl-İlçe, köy ve aile dernek/federasyonlarıyla  birlikte,Trabzon'un tüm paydaşlarına değer katacak, Trabzon'un sorunları ile daha çok dertlenerek çözümler üretip Trabzon şehri, çalışkan ve dürüst Trabzon insanı adına  uygulamaya koyacak, temsil kabiliyeti yüksek, STK - Sivil Toplum Kuruluşları camiasında fark yaratacak, etkinlik ve faaliyetleriyle adından başarılarıyla söz ettirecek,Trabzon'un tanınırlığını ve bilinirliğini çok  daha yukarılara taşıyacak, sosyal, kültürel, eğitsel, sanatsal, tarihi ve ekonomik  alanlarda ortak misyona sahip olacak, Karadeniz ve Türkiye  STK - Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte projeler üretip uygulamaya koyacaktır.

 Ülke genelinde ve uluslararası  alanda mevcut bulunan ya da kuruluş aşamasında olan tüm federasyonları yukarıda belirtilen misyon, vizyon ve ilkeler doğrultusunda birlikte çalışmak üzere, Türkiye STK -- Sivil Toplum Kuruluşlarına yön verecek Trabzon Dernekleri Konfederasyonu'nun çatısı altında birleşmeye davet ediyorum.
 

Saygılarımla

           Hüseyin Ayaz

Kurucu Yönetim Kurulu Adına

                                                                                                          BAŞKAN

Adres:Genel merkez adres:Fatih hırka-ı Şerif Mahallesi Türkistan Sokak No 22./A Fatih/İstanbul                                                                                     
Tel:0212 524 88 54 Faks: 0212.631.09.33      

Hüseyin Ayaz Trabzon Dernekleri Konfederasyonu TDK
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg