Gurbetçi Gençler'den teşekkür mesajı...

Gurbetçi Gençler Başkanı Hüseyin Zabun, sezonun son deplasmanı olan Bursaspor maçından sonra bir teşekkür ve değerlendirme mesajı yayınladı.

Gurbetçi Gençler'den teşekkür mesajı...
Gurbetçi Gençler'den teşekkür mesajı... Admin
Advert

Hüseyin Zabun mesajında, Bursaspor maçında Trabzonspor’un ligde hiçbir iddiasının kalmamış olmasına rağmen kendilerine ayrılan tribünün tamamını doldurmuş olmaktan duyduğu sevinci dile getirirken, ilerleyen satırlarda deplasman maçlarında tek pankart altında toplanma isteğinin Gurbetçi Gençler adına bencillik güdüsünün sonucu değil, daha derli toplu bir resim vermek amacı taşıdığını vurguladı.

Gurbetçi Gençler Başkanı Hüseyin Zabun’un mesajının tam metni şöyle:

 

Sezonun son deplasman maçını 3 puan ile kapattık ..
Trabzonspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu dün bir kez daha ıspatladık, son maç ve hiçbir iddia olmamasına rağmen tribünün tamamı dolu ve biletlerin bitmesinden dolayı maça giremeyen taraftarlarlarımız vardı.

Bu vesile ile omuz omuza takımımıza destek veren bütün taraftarlarımıza ve grup temsilciliklerine teşekkür ederim.

Bu sezon lig, kupa, basketbol, ilçe takımları ve birçok alanda armamızın yanında olmak için onbinlerce kilometre yol yaptık ve birçok sıkıntılı durumlar içinde yol yürürken Trabzonspor’umuza ve Gurbetçi Gençler oluşumuna zarar verecek hiçbir siyasi ve menfate dayalı bir ilişkinin içerisinde bulunmamaya özen gösterdik.

Bizim amacımız dar bir alan olan deplasman tribününde rakiplerimizle karşı Trabzonspor tribünlerinin çoklu grup değil tek parça tek yumruk bir yapıya sahip olduğunu gosterebilmektir.
Biz bu her tarafı emek dolu deplasman yollarında koştururken Trabzon'daki diğer gruplarin temsilcisi olan arkadaşların deplasmandaki GG varlığını benimseyip tek pankart düşüncemizin altında yatan sebebin bencillik değil sadece daha derli toplu bir resim vermek olduğunu bilmelerini isterim.

Akyazı’da yer sıkıntısı yok, ancak deplasman farklı

Akyazı stadında pankart asmak için alan çok ve herkese yetecek yer var, fakat deplasman bu konuda sıkıntılı ve her gelen pankartı ile geldiği zaman iş karışıyor... İşin farklı bir boyutu da deplasman tribününde görsel anlamda yapmak istediğimiz çalışmaları ve dünya tribünleri arasında kendimize bir yer etmek için düşündüğümüz işleri uygulamadan yana çelişki yaşıyoruz. Bütün taraftar gruplarımız ile deplasmandaki birlikteliğimiz sonuca yansıdı bu sezon ve çok güzel işler çıkardık hep beraber

Bu birlikteliğin devam etmesi için elimizden geleni herzaman yapmaya çalışacağız. Bu işler dışardan kolay gibi görünse de zor işlerdir, fakat bu işin devamlılığı ancak ve ancak el ele vermeyle olur ve biz bunu bu sezonda başarılı bir şekilde yaptık .Emegi olan grup bünyesinde büyük küçük bütün herkese ve bize tribünde desteğini esirgemeyip destek olan bize güç katan bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ederim.

Biz deplasmanı taşırız, yeter ki...

Yeni sezonda bütün taraftarlarımızdan ve diğer grup lideri dostlarimdan bu konuda destek ve anlayış bekliyorum. Biz deplasmanı taşırız, yeterki Akyazı dolsun ve bunun için gerekli projeleri de hep beraber üretelim. Yeni sezon yeniliklerin sezonu olsun. Kulübün durumu ortada ve artık alma değil kulübe verme zamanıdır.

Saygı ve sevgilerimle .

Trabzonspor Gurbetçi Gençler Hüseyin Zabun deplasman Akyazı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg